Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος διευθυντής υπηρεσιών αεροδρομίου της Lufthansa στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Νέος διευθυντής υπηρεσιών αεροδρομίου της Lufthansa στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Με άμεση ισχύ ο κ. Dirk Lorenzen αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Υπηρεσιών Αεροδρομίου για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ. Διαδέχεται τον κ. Roland Geiger, που ήταν επικεφαλής […]

Με άμεση ισχύ ο κ. Dirk Lorenzen αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Υπηρεσιών Αεροδρομίου για<...> την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ. Διαδέχεται τον κ. Roland Geiger, που ήταν επικεφαλής της θέσεως την τελευταία δεκαετία και βγήκε στη σύνταξη αυτό το μήνα.

Ο κ. Dirk Lorenzen, 46 χρονών, γεννήθηκε στο Flensburg, στη Γερμανία και μπήκε στη Lufthansa το 1978. Συμμετείχε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διοίκησης, διάρκειας 3 χρόνων στα κεντρικά γραφεία της Lufthansa στην Κολονία. Κατά τη διάρκειά του, εστάλη για πρώτη φορά στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού το 1980 για δύο μήνες. Το 1981 ο κ. Dirk Lorenzen ανέλαβε την πρώτη του θέση ως πράκτορας πωλήσεων στο Αεροδρόμιο του Ντύσελντορφ, όπου πέρασε τρία χρόνια. Μετά από μια σύντομη παραμονή στη Φρανκφούρτη, αποφάσισε να ξαναφήσει τη Γερμανία και προήχθηκε σε Βοηθό Διευθυντή Σταθμού του Αερολιμένα της Κωνσταντινούπολης, όπου και παρέμεινε για δύο χρόνια. Το 1987 ο κ. Lorenzen ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων και Σταθμού του Αεροδρομίου Ηρακλείου όπου και πέρασε 3 1/2 χρόνια.

Το καλοκαίρι του 1991 ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του να χτίσει την Οργάνωση και τις Πωλήσεις Αεροδρομίου στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Παρέμεινε στη Ρωσία για πέντε χρόνια, δουλεύοντας στενά με το συνάδελφό του στη Μόσχα, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον κ. Roland Geiger τότε. Το 1996 ο Dirk Lorenzen επέστρεψε με την οικογένειά του στη Γερμανία για να αναλάβει το επιχείρημα “Διοίκησης στη GlobeGround” για την Ανατολική Ευρώπη, αργότερα για την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, πριν να προαχθεί Γενικός Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Globeground / Servisair για την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Αφρική. Το Μάιο του 2002 διορίστηκε στο Συμβούλιο Διευθυντών της GlobeGround Italia. Τον Ιανουάριο του 2004 επέστρεψε στη Lufthansa απασχολούμενος στις Στρατηγικές Παγκόσμιων Πωλήσεων στη Φρανκφούρτη, πριν να αναλάβει την τρέχουσα θέση του στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και επιστρέψει για τρίτη φορά στην Ελλάδα.

Ο κ. Dirk Lorenzen δουλεύει στο Ελευθέριος Βενιζέλος ήδη από το Μάιο αυτού του χρόνου και υποστήριξε με επιτυχία την ομάδα της Lufthansa κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Να σημειώσουμε ότι κ. Roland Geiger συνταξιοδοτείται μετά από 42 χρόνια προσφοράς στην Lufthansa.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024