Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟλοένα και πιο δημοφιλές το ηλεκτρονικό εισιτήριο της Lufthansa

Ολοένα και πιο δημοφιλές το ηλεκτρονικό εισιτήριο της Lufthansa

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο της Lufthansa, το `etix`, γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, αφού σε περιόδους εορτών, όταν πρόκειται για αεροπορικό ταξίδι, συνιστάται στον επιβάτη να εκδώσει το εισιτήριό του ως […]

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο της Lufthansa, το `etix`, γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, αφού σε περιόδους εορτών<...>, όταν πρόκειται για αεροπορικό ταξίδι, συνιστάται στον επιβάτη να εκδώσει το εισιτήριό του ως `etix`. Η επιτυχία των ηλεκτρονικών εισιτηρίων αποδεικνύεται από τον αυξανόμενο αριθμό τους, αφού πάνω από το 57% όλων των εισιτηρίων της Lufthansa, που εκδίδονται στη Γερμανία είναι etix. Μόνο τον Νοέμβριο του 2004, πάνω από το 88% των εισιτηρίων για πτήσεις στο εσωτερικό της Γερμανίας ήταν ηλεκτρονικά, στο εσωτερικό της Ευρώπης το ποσοστό ήταν 60%, ενώ για τις διηπειρωτικές πτήσεις 26%.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στόχος της Lufthansa είναι να πουλά μόνον ηλεκτρονικά εισιτήρια ως τα τέλη του 2007.

Να σημειώσουμε ότι με το `etix` η κράτηση γίνεται άνετα, ευέλικτα και μέσα σε σύντομη προθεσμία, δεν υπάρχει προκαταβολή, το κόστος της υπηρεσίας είναι κατά οκτώ ευρώ μικρότερο από το κόστος ενός έντυπου εισιτηρίου, δε χρειάζεται να ταχυδρομηθεί ή να παραληφθεί και, κυρίως, δεν μπορεί να ξεχαστεί ή να χαθεί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024