Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠάνω από 2.000 Κύπριοι έρχονται για τριήμερο στην Αθήνα

Πάνω από 2.000 Κύπριοι έρχονται για τριήμερο στην Αθήνα

Δύο έκτακτες πτήσεις δρομολόγησαν οι Κυπριακές Αερογραμμές για το ερχόμενο τριήμερο για να εξυπηρετήσουν την αυξημένη κίνηση που αναμένεται να δημιουργηθεί από την αργία της Δευτέρας, γιορτής του Aγίου Πνεύματος. […]

Δύο έκτακτες πτήσεις δρομολόγησαν οι Κυπριακές Αερογραμμές<.> για το ερχόμενο τριήμερο για να εξυπηρετήσουν την<...> αυξημένη κίνηση που αναμένεται να δημιουργηθεί από την αργία της Δευτέρας, γιορτής του Aγίου Πνεύματος.

Περισσότεροι από 2.000 Κύπριοι πρόκειται να ταξιδέψουν αυτές τις μέρες για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έτσι οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν δρομολογήσει δυο επιπλέον πτήσεις για Aθήνα και μία για Θεσσαλονίκη, επιπρόσθετα από τις τέσσερις τακτικές πτήσεις που εκτελούνται με προορισμό το αεροδρόμιο “Eλευθέριος Bενιζέλος” και μία στο αεροδρόμιο “Mακεδονία” της Θεσσαλονίκης. Ενώ, άλλα 1.000 τουλάχιστον άτομα ημερησίως υπολογίζεται ότι θα ταξιδέψουν με τις τρεις καθημερινές πτήσεις Αθήνα-Λάρνακα της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Εν τω μεταξύ, από τις μέχρι σήμερα κρατήσεις φαίνεται ότι επικρατεί αυξητική τάση και πολύ μεγαλύτερος αριθμός Κυπρίων φέτος επέλεξε να κάνει καλοκαιρινές διακοπές στο εξωτερικό. Οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν δρομολογήσει απευθείας πτήσεις στα νησιά Kρήτη, Kέρκυρα και Pόδο, ενώ όλοι σχεδόν οι προορισμοί για χώρες της Eυρώπης παρουσιάζουν αύξηση κρατήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024