Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςPhilip Nordfeldt: Ένας χρόνος επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα

Philip Nordfeldt: Ένας χρόνος επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα

Συμπληρώθηκε ήδη ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή των Αυστριακών Αερογραμμών, κ. Philip Nordfeldt. Ο κύριος Nordfeldt, Σουηδικής καταγωγής, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, σε ηλικία μόλις36 […]

Συμπληρώθηκε ήδη ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή των Αυστριακών Αερογραμμών, κ. Philip Nordfeldt. Ο κύριος Nordfeldt, Σουηδικής καταγωγής, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, σε ηλικία μόλις<...>36 ετών ανέλαβε τη διεύθυνση της Αustrian Airlines στην Ελλάδα, πριν από μόλις ένα χρόνο. Με σπουδές στους τομείς management και business economics, έχει διαγράψει σημαντική πορεία σε διευθυντικές θέσεις στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και στον τομέα εστίασης, καθώς και στην αεροπορική εταιρία SAS, στη οποία εργάστηκε από το 1996 σε διάφορες θέσεις (Air Host, Ass. Prod. Manager, Key Account Manager, Global Account Manager, Sales Manager). H μεταγραφή του στον όμιλο της Austrian Airlines Group σήμανε τη συνέχιση της αξιόλογης πορείας του στον τομέα παροχής υπηρεσιών, με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Μισός αιώνας επιτυχίες
Η συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων του συμπίπτει με τη συμπλήρωση 50 ετών από την έναρξη των πτήσεων της Austrian Airlines, μιας αεροπορικής εταιρίας που μέσα από επίπονη και επίμονη προσπάθεια έχει δημιουργήσει ένα εξαίρετο όνομα, συνώνυμο με την ποιότητα, σε όλες τις ηπείρους του κόσμου.

«Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δόθηκε να αναλάβω αυτή τη σημαντική θέση σε μια τόσο σημαντική αεροπορική εταιρία, που δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο από το 1958. Μέσα από μια πορεία 50 ετών, η Austrian Airlines έχει διαγράψει μια εκπληκτική πορεία και έχει κερδίσει ένα μεγάλο μέρος πιστών πελατών, που την εμπιστεύονται για την ποιότητα και την ασφάλεια που προσφέρει» ανέφερε σε δηλώσεις του.

Focus East: Επίκεντρο της Austrian Airlines η αγορά της Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης και `Απω Ανατολής
Ο κύριος Nordfeldt έχει θέσει ως κύριο στόχο των μελλοντικών σχεδίων της εταιρίας την επέκταση στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση και Aπω Ανατολή. «Το φάσμα υπηρεσιών της Austrian σε αυτή την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά συνεχίζει να ενισχύεται και η περιοχή αυτή πρόκειται να συμβάλλει ακόμη πιο ισχυρά στην οικονομική επιτυχία της Austrian Airlines τα επόμενα χρόνια, ιδιαίτερα λόγω των σημαντικών επιχειρηματικών ευκαιριών που αναπτύσσονται στην περιοχή. Σήμερα, ο όμιλος της Austrian Airlines προσφέρει συνδέσεις προς 130 προορισμούς σε 66 χώρες σε όλο τον κόσμο, καλύπτοντας και τις πέντε ηπείρους. Πλέον, επεκτείνεται ακόμη περισσότερο, εστιάζοντας ιδιαίτερα στα ταξίδια προς Ανατολική Ευρώπη, Μέση και `Απω Ανατολή, μέσω της στρατηγικής Focus East» («Επίκεντρο η Ανατολή»), συμπληρώνει ο κ. Nordfeldt, διευκρινίζοντας πως «Ανοίγοντας νέους προορισμούς όπως Baia Mare στη Ρουμανία, Nizhny Novgorod και Sochi, πόλη που θα φιλοξενήσει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2014, η Austrian επιβεβαιώνει διαρκώς το ρόλο της ως ειδικού και πρωτοπόρου στην Ανατολή».

Συνολικά, η Austrian καλύπτει έξι προορισμούς στην Ουκρανία, προς Κίεβο, L’viv, Dnepropetrovsk, Donetsk, Kharkov και Οδησσό και επτά προορισμούς σε Ρωσία, στις πόλεις Μόσχα, Krasnodar, Rostov, Αγ. Πετρούπολη, Yekaterinburg, Sochi και Nizhniy Novgorod. Η Austrian Airlines εκτελεί 63 δρομολόγια την εβδομάδα προς Ουκρανία και 50 προς τη Ρωσία, λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη σημασία της περιοχής τόσο για επιχειρηματικά ταξίδια όσο και για ταξίδια αναψυχής.

Διακρίσεις και επιβραβεύσεις
Σε όλη αυτή τη μακρόχρονη πορεία των 50 ετών η Austrian Airlines δεν παύει να κινείται σε τρεις βασικούς άξονες, -την ακρίβεια στις ώρες πτήσεων, τις υψηλής ποιότητας παροχές, την προσοχή και το ενδιαφέρον στους επιβάτες- προκειμένου να προσφέρεται μια ξεχωριστή εμπειρία και όχι απλά μια πτήση. Ο κύριος Nordfeldt εστιάζει στην αναβαθμισμένη Business Class, που στοχεύει στη προσέλκυση της εκλεκτής πελατείας των επαγγελματιών ταξιδιωτών. «Έχουμε ένα αρκετά μοναδικό προϊόν εν πτήσει, με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και επιλεγμένα γεύματα. Μαζί με τη Lufthansa και τη Swiss, η Austrian Airlines βραβεύθηκε ως ‘Ευρωπαϊκή Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς 2008’, από τους αναγνώστες του Γερμανικού οικονομικού περιοδικού “Capital”, και έχει λάβει ιδιαίτερα καλή βαθμολογία στις κατηγορίες Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας. Κερδίζουμε βαθμούς για την πρώτης τάξης τροφοδοσία DO&CO, τόσο στην Οικονομική Θέση όσο και στη θέση Business».

Η επιτυχία των Αυστριακών Αερογραμμών δεν είναι τυχαία. Τόσο η Διεύθυνση όσο και το Προσωπικό της εταιρίας συμβάλλουν στην ανοδική πορεία και την επιτυχία της αεροπορικής εταιρίας. Ο κ. Nordfeldt δηλώνει με αισιοδοξία: «Τα αποτελέσματα κίνησης από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο 2008 που δείχνουν αυξητικά αποτελέσματα, όπως και οι διεθνείς βραβεύσεις αξιολόγησης που δίνουν αρκετά πρωτεία στην Austrian Airlines μας δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον και για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας των Αυστριακών Αερογραμμών για πολλά χρόνια ακόμη. Έχοντας κερδίσει μια σειρά σημαντικών βραβείων τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των «Business Traveller Award» και «Airlinetest», αυτή η νέα κατάταξη στις κορυφαίες θέσεις της βιομηχανίας είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι η συνεπής πολιτική της Austrian στον τομέα ποιότητας και υπηρεσιών έχει απήχηση και αναγνωρίζεται από τους πελάτες μας».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024