Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠολιτιστικό σημείο συνάντησης το σαλόνι της Lufthansa

Πολιτιστικό σημείο συνάντησης το σαλόνι της Lufthansa

Μια νέα έκθεση έχει ανοίξει στο Σαλόνι της Lufthansa για τα Σημαίνοντα Πρόσωπα και τους Επιβάτες της Θέσης Business στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Μετά την επιτυχή έκθεση του Θρασύβουλου Σκλαβούνου, […]

Μια νέα έκθεση έχει ανοίξει στο Σαλόνι της Lufthansa<.> για τα Σημαίνοντα Πρόσωπα και τους Επιβάτες της Θέσης Business στο<...> Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Μετά την επιτυχή έκθεση του Θρασύβουλου Σκλαβούνου, ένος Έλληνα ζωγράφου που ειδικεύεται στις ιπτάμενες μηχανές, τώρα η Elke Kirstaedter παρουσιάζει τη δουλειά της στο Σαλόνι.

Από τα εγκαίνια του Σαλονιού τον Φεβρουάριο του περασμένου χρόνου αυτή είναι η πέμπτη έκθεση που παρουσιάζει το Σαλόνι της Lufthansa για τα Σημαίνοντα Πρόσωπα και τους Επιβάτες της Θέσης Business. Μετά την πρώτη επιτυχημένη έκθεση της Claire Allez – Vourou, μιας Ελβετίδας καλλιτέχνιδος που ζει στην Ελλάδα πάνω από 25 χρόνια, η Κυβέλη Μουσούρη, μια Ελληνίδα φοιτήτρια του Σαραφιανού και η Kjersti Aandhal, μια Νορβηγίδα ζωγράφος που έχει σπουδάσει τέχνη στη Σάμο, έχουν παρουσιάσει τα έργα τους στο Σαλόνι.

“Η Lufthansa προσπαθεί να αλλάζει έκθεση κάθε δύο ή τρεις μήνες”, δήλωσε ο κος. Roland Geiger, Διευθυντής Υπηρεσιών Αεροδρομίου για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ, μετά την συνέντευξη Τύπου στο Σαλόνι, την Πέμπτη.

“Ενδιαφερόμαστε για διεθνείς ζωγράφους που δείχνουν είτε έργα με τυπικά Ελληνικά θέματα ή θέματα που έχουν σχέση με τις πτήσεις. Αρκετοί επιβάτες που περνάνε από το Σαλόνι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την αγορά των έργων” πρόσθεσε ο κος. Geiger. “Παρόλο που δεν θέλουν όλοι οι καλλιτέχνες να πουλήσουν τη δουλειά τους, κάποια έργα έχουν αποκτηθεί”.

Ελληνικό κρασί στην πρώτη θέση της Lufthansa

Οι Γερμανικές Αερογραμμές Lufthansa διάλεξαν μετά από προσεκτικό έλεγχο το άσπρο κρασί Αμέθυστος 2000, σαν κρασί του μήνα για τον Μάιο του 2002. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα ελληνικό κρασί προσφέρεται σε όλες τις υπερπόντιες πτήσεις, σε όλο τον κόσμο.

Για δύο μήνες, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2002, το κρασί από τη Μακεδονία θα προτείνεται από το πλήρωμα της Lufthansa στους επιβάτες της Πρώτης Θέσης.

25.000 μπουκάλια έχουν παραγγελθεί. Από τον Ιούλιο του 2002, ο ‘Αμέθυστος’ θα είναι μέρος της γενικής τροφοδοσίας της Πρώτης Θέσης.

Ο ειδικός στις δοκιμές κρασιού, κος. Del Monego, χαρακτήρισε το κρασί ως “εξαίσιο στη γεύση και το χρώμα του, γυαλιστερό κίτρινο με τάση προς το πράσινο, έχει ένα έντονο άρωμα ροδάκινου και γκρέιπφρουτ και ένα φινάλε με εξωτικά συστατικά”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024