Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠροσωρινή αναστολή της διακοπής των πτήσεων της ΟΑ για την Αυστραλία

Προσωρινή αναστολή της διακοπής των πτήσεων της ΟΑ για την Αυστραλία

Θα συνεχισθούν οι πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας προς την Αυστραλία τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα από Νοέμβριο μέχρι και Δεκέμβριο του 2002, ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν από […]

Θα συνεχισθούν οι πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας προς την Αυστραλία τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα από Νοέμβριο μέχρι και<...> Δεκέμβριο του 2002, ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν από την ελληνική ομογένεια και τα σωματεία ιπταμένων της εταιρίας.

Η συνέχιση των πτήσεων δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΟΑ<.>, όμως η διεύθυνση Πτητικής Εκμετάλλευσης της εταιρίας, προγραμματίζει κανονικά για το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου τις 2 εβδομαδιαίες πτήσεις καθώς και τα αναγκαία πληρώματα, ενώ προχωρεί σε κρατήσεις θέσεων για την ίδια περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή της διοίκησης της Ο.Α. είχε σταματήσει η κράτηση θέσεων από την 1η Νοεμβρίου 2002, δηλαδή είχε αποφασιστεί η διακοπή των πτήσεων από την ημερομηνία αυτή με το αιτιολογικό ότι η γραμμή έχει ετήσια ζημία 10 δισ. δρχ., ενώ παράλληλα η Ο.Α. αναζητούσε άλλη εταιρεία για την παραχώρηση ή τη συνεκμετάλλευσή της.

Ωστόσο η προσωρινή συνέχιση λειτουργίας της γραμμής δεν σημαίνει ότι άλλαξαν τα σχέδια της εταιρίας, αφού στο διάστημα αυτό θα επιδιωχθεί να γίνουν διαπραγματεύσεις με άλλες εταιρείες με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας είτε για την παραχώρηση είτε για τη συνεκμετάλλευση της.

Όπως υποστηρίζουν οι φορείς της ελληνικής ομογένειας Αυστραλίας, η γραμμή είναι βιώσιμη αφού παρουσιάζει πληρότητα 85% και τονίζουν μάλιστα ότι πρέπει να αυξηθούν τα δρομολόγια, πράγμα που θα μειώσει το κόστος ανά ώρα πτήσης, πράγμα το οποίο υποστηρίζουν και οι πιλότοι της ΕΧΠΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024