Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροώθηση ελληνοπολωνικών σχέσεων για την ανάπτυξη του τουρισμού

Προώθηση ελληνοπολωνικών σχέσεων για την ανάπτυξη του τουρισμού

Περίπου 200.000 Πολωνοί επισκέφθηκαν την Ελλάδα φέτος για τουρισμό μέσω οργανωμένων ταξιδιών, όπως έκανε γνωστό ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Ο ΕΟΤ δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανερχόμενη αυτή τουριστική αγορά, […]

Περίπου 200.000 Πολωνοί επισκέφθηκαν την Ελλάδα φέτος για τουρισμό μέσω οργανωμένων ταξιδιών, όπως έκανε γνωστό<...> ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Ο ΕΟΤ<.> δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανερχόμενη αυτή τουριστική αγορά, τώρα μάλιστα που η Πολωνία ετοιμάζεται να εισέλθει στην ΕΕ. Η είσοδος της Πολωνίας στην ΕΕ αναμένεται να αυξήσει τον αριθμό των Πολωνών τουριστών στην χώρα μας.

Ο ΕΟΤ θα συμμετάσχει στις τρεις πολωνικές τουριστικές εκθέσεις του Πόσναν, της Κρακοβίας και του Κατοβίτσε, ενώ πήρε μέρος και στην έκθεση της Βαρσοβίας το Σεπτέμβριο, όπου το περίπτερο του επισκέφθηκαν περίπου 60.000 Πολωνοί.

Ο πρόεδρος του Πολωνικού Τουρισμού Andrzej Kozlowski βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Συνεδρίου SPATA των Πολωνικών-Αμερικανικών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων που γίνεται σε Αθήνα και Μύκονο (17-23 Οκτωβρίου) με κεντρικό ομιλητή την υφυπουργό Τουρισμού της Πολωνίας Malgorata Okonska-Zareba. Ο κ.Κοζλόφσκι θα έχει επαφές και με τον πρόεδρο του ΕΟΤ Ι. Πατέλλη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024