Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε ελεγχόμενο κλείσιμο οδηγείται τελικά η Hellas Jet

Σε ελεγχόμενο κλείσιμο οδηγείται τελικά η Hellas Jet

Το σενάριο του ελεγχόμενου κλεισίματος επικράτησε τελικά όλων των άλλων, για το μέλλον της θυγατρικής εταιρίας στην Αθήνα των Κυπριακών Αερογραμμών, Hellas Jet, αφού όπως δήλωσε πρόσφατα ο Υπουργός Εμπορίου, […]

Το σενάριο του ελεγχόμενου κλεισίματος επικράτησε τελικά όλων των άλλων, για το μέλλον της θυγατρικής εταιρίας στην Αθήνα<...> των Κυπριακών Αερογραμμών, Hellas Jet, αφού όπως δήλωσε πρόσφατα ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Γιώργος Λιλλήκας “προτιμήθηκε το ελεγχόμενο κλείσιμο της, προκειμένου να περιοριστούν οι ζημιές στον εθνικό αερομεταφορέα και να διασωθεί τελικώς η εταιρία”.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Σημερινή`, ο κ. Λιλλήκας ανέφερε ότι “λανθασμένες αποφάσεις του παρελθόντος οδήγησαν τόσο την Hellas Jet, όσο και τη μητρική εταιρία των Κυπριακών Αερογραμμών να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης”, ενώ όπως τόνισε πρώτη προτεραιότητα είναι να διασωθεί η εταιρία των Κυπριακών Αερογραμμών.

Τέλος, ο Υπουργός πρόσθεσε ότι “το γεγονός αυτό έχει μεγάλη σημασία για την οικονομία του τόπου, διότι περίπου το 38 – 40% των τουριστών έρχονται στην Κύπρο χρησιμοποιώντας τις Κυπριακές Αερογραμμές και τη Eurocypria.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024