Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣήμερα η απόφαση των Κυπριακών Αερογραμμών για την αξιοποίηση του στόλου της Hellas Jet

Σήμερα η απόφαση των Κυπριακών Αερογραμμών για την αξιοποίηση του στόλου της Hellas Jet

Αποφάσεις για την αξιοποίηση του στόλου της θυγατρικής εταιρίας στην Αθήνα των Κυπριακών Αερογραμμών, Hellas Jet,παίρνει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας (K.A.), μια μόλις μέρα πριν την αναστολή των […]

Αποφάσεις για την αξιοποίηση του στόλου της θυγατρικής εταιρίας στην Αθήνα των Κυπριακών Αερογραμμών, Hellas Jet,<...>παίρνει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας (K.A.), μια μόλις μέρα πριν την αναστολή των προγραμματισμένων πτήσεων της θυγατρικής. Μάλιστα, στα πλαίσια της ίδιας συνεδρίασης του Δ.Σ., αναμένεται να ληφθούν και αποφάσεις σε σχέση και με την αξιοποίηση του δανείου των 30 εκατ. λιρών, για το οποίο η Κομισιόν έδωσε την περασμένη εβδομάδα το πράσινο φως για παραχώρηση του με κυβερνητικές εγγυήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της κυπριακής εφημερίδας `Πολίτης`, ενώπιον των Κυπριακών Αερογραμμών βρίσκονται τέσσερις προτάσεις για αξιοποίηση των τριών Α-320 της Hellas Jet, με κάποιες εξ αυτών να αναφέρονται στο στόλο της εταιρίας περιλαμβανομένων και των πληρωμάτων του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταξύ των ενδιαφερομένων, βρίσκεται μία κυπριακή εταιρία, μία εταιρία ελλαδικών συμφερόντων, ενώ οι άλλες δύο προτάσεις φαίνεται να αφορούν εταιρίες που ασχολούνται με την υπενοικίαση αεροσκαφών γενικότερα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024