Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠροσεχώς η υπογραφή συμφωνίας υπενοικίασης του στόλου της Hellas Jet στην Airmiles

Προσεχώς η υπογραφή συμφωνίας υπενοικίασης του στόλου της Hellas Jet στην Airmiles

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπογραφεί και επίσημα η συμφωνία υπενοικίασης των τριών αεροσκαφών Α-320 της θυγατρικήςτων Κυπριακών Αερογραμμών εταιρίας στην Αθήνα, Hellas Jet, στην ελληνική εταιρία ναύλωσης πτήσεων […]

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπογραφεί και επίσημα η συμφωνία υπενοικίασης των τριών αεροσκαφών Α-320 της θυγατρικής<...>των Κυπριακών Αερογραμμών εταιρίας στην Αθήνα, Hellas Jet, στην ελληνική εταιρία ναύλωσης πτήσεων Airmiles.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Πολίτης`, το τελικό κείμενο της συμφωνίας εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών στην συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής, στις 17 Ιουνίου 2005.

Ωστόσο, η εν λόγω συνεργασία και η υπογραφή της ανάλογης συμφωνίας θεωρείται μάλλον τυπική, καθώς ήδη από το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου, οπότε και ανεστάλη η λειτουργία της Hellas Jet, η εταιρία Airmiles χρησιμοποιούσε τα αεροσκάφη της θυγατρικής των Κ.Α..

Να σημειωθεί τέλος ότι η συμφωνία, που θα υπογραφεί, λήγει τον Μάιο του 2006, ημερομηνία που λήγει επίσης και η συμφωνία της θυγατρικής εταιρίας των Κυπριακών Αερογραμμών με την αμερικανική CIT, από την οποία η Hellas Jet ενοικιάζει τα τρία αεροσκάφη. Από την άλλη, πρέπει να τονιστεί ότι η Hellas Jet διατηρεί το δικαίωμα να επαναδραστηριοποιηθεί στην ελληνική αγορά όποτε το θελήσει, αφού η εμπορική επωνυμία της εταιρίας στην Αθήνα παραμένει σε ισχύ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024