Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε υπενοικίαση του στόλου της Hellas Jet προχωρούν εντός των ημερών οι Κ.Α.

Σε υπενοικίαση του στόλου της Hellas Jet προχωρούν εντός των ημερών οι Κ.Α.

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να γίνει και επίσημα η υπενοικίαση του στόλου της θυγατρικής εταιρίας των Κ.Α. στην Αθήνα,της Hellas Jet, αφού κατά την προχτεσινή πολύωρη συνεδρίαση του το […]

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να γίνει και επίσημα η υπενοικίαση του στόλου της θυγατρικής εταιρίας των Κ.Α. στην Αθήνα,<...>της Hellas Jet, αφού κατά την προχτεσινή πολύωρη συνεδρίαση του το Δ.Σ. των Κυπριακών Αερογραμμών αποφάσισε να δώσει το `πράσινο φως` στη διεύθυνση της Hellas Jet, προκειμένου να προχωρήσει σε διαβούλευση με τον έναν εκ των τριών ενδιαφερομένων για υπενοικίαση του στόλου της εταιρίας και να καταλήξουν σε συμφωνία εντός των προσεχών ημερών.

Να σημειωθεί ότι η ενοικίαση των τριών Α-320 της Hellas Jet, είναι μεγίστης σημασίας θέμα για τις Κ.Α., αφού μέσω αυτής `γλιτώνουν` αρκετά χρήματα, καθώς δεν θα είναι υποχρεωμένες να καταβάλλουν το ενοίκιο των αεροσκαφών στην αμερικανική εταιρία CIT.

Επίσης, στη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση του Συμβουλίου των Κ.Α., σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πολίτης`, αξιολογήθηκε και το προσχέδιο του Σχεδίου Ανασυγκρότησης της εταιρίας, το οποίο θα παρουσιασθεί ενώπιον των συντεχνιών από εβδομάδας. Να υπενθυμιστεί ότι οι Κ.Α. δεσμεύτηκαν να καταθέσουν ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανασυγκρότησης ενώπιον των Βρυξελλών εντός έξι μηνών από την ημερομηνία, που η Ε.Ε. αποφάσισε να ανοίξει το δρόμο για δανεισμό των Κ.Α. με κρατική εγγύηση, ύψους 30 εκατ. λιρών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024