Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣήμερα η αναπαράσταση πτήσης της Helios Airways

Σήμερα η αναπαράσταση πτήσης της Helios Airways

Πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2005, η αναπαράσταση πτήσης της Helios Airways, που στις 14 Αυγούστου βύθισεστο πένθος Ελλάδα και Κύπρο, όταν το Boeing 737 που εκτελούσε τη πτήση Λάρνακα […]

Πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2005, η αναπαράσταση πτήσης της Helios Airways, που στις 14 Αυγούστου βύθισε<...>στο πένθος Ελλάδα και Κύπρο, όταν το Boeing 737 που εκτελούσε τη πτήση Λάρνακα – Αθήνα συνετρίβη στο Γραμματικό.

Η πτήση αναπαράστασης θα γίνει με αεροσκάφος ιδίου τύπου και θα έχει κωδικό Ολυμπιακές Αερογραμμές 121, εις μνήμην των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας. Μοναδικοί επιβάτες της πτήσης αυτής θα είναι τα μέλη της Ελληνικής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων, υπό τον πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Ακριβό Tσολάκη και ένας εισαγγελέας, οι οποίοι θα βρεθούν στις θέσεις των θυμάτων, αναζητώντας κατά αυτό τον τρόπο και τις απαντήσεις στα τελευταία ερωτήματα τους, με στόχο τη συμπλήρωση του πορίσματος, που θα είναι έτοιμο στα τέλη Φεβρουαρίου 2006.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι πριν την πραγματοποίηση της πτήσης θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για να ενημερωθεί το κοινό από τον κ. Τσολάκη για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν. Εξάλλου, για την ενημέρωση του κοινού σε σχέση με την ασφάλεια πτήσεων και διερεύνησης ατυχημάτων, η κυπριακή Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων πραγματοποιεί σεμινάριο την 21η Δεκεμβρίου, στο οποίο ομιλητής θα είναι μεταξύ άλλων και ο Έλληνας Εμπειρογνώμονας κ. Τσολάκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024