Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία Iberia, American Airlines και British Airways

Συνεργασία Iberia, American Airlines και British Airways

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι οι αεροπορικές εταιρίες Iberia, American Airlines και British Airways ήρθαν σε συμφωνία για συνεργατική εξυπηρέτηση των πτήσεων από την Ισπανία και την Ευρώπη, προς τις ΗΠΑ, το […]

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι οι αεροπορικές εταιρίες Iberia, American Airlines και British Airways ήρθαν σε συμφωνία για συνεργατική εξυπηρέτηση των<...> πτήσεων από την Ισπανία και την Ευρώπη, προς τις ΗΠΑ, το Πουέρτο Ρίκο, τον Καναδά, και το Μέξικο.

Ήδη οι αεροπορικές εταιρίες έχουν κάνει αίτηση στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Μεταφορών των ΗΠΑ για θέματα τραστ και ανταγωνισμού και θα κάνουν το ίδιο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν πάρουν το πράσινο φως ανακοινώνουν ότι τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας θα είναι επωφελή και για τις ίδιες αλλά και για το επιβατικό κοινό. Φυσικά, θα συνεχίσουν να λειτουργούν και οι τρεις τους ξεχωριστά με τα λογότυπα τους και τα ονόματα τους. Στόχος τους είναι ο καλύτερος σχεδιασμός των πτήσεων δίνοντας καλύτερη πρόσβαση σε περισσότερους προορισμούς και καλύτερες ανταποκρίσεις. Επίσης, σκοπός είναι να χρησιμοποιηθούν καλύτερα και τα VIP lounges που διαθέτουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024