Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΣε επιφυλακή οι δυνάμεις της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων
Ελληνική Αστυνομία

Σε επιφυλακή οι δυνάμεις της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Σε ισχύ παραμένουν έως και την Κυριακή 24 Αυγούστου, σύμφωνα με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας στις εθνικές οδούς όλης της χώρας, συντονίζοντας την επιστροφή και των τελευταίων εκδρομέων. Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή έξοδος εκδρομέων…

Σε ισχύ παραμένουν έως και την Κυριακή 24 Αυγούστου, σύμφωνα με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας στις εθνικές οδούς όλης<...> της χώρας, συντονίζοντας την επιστροφή και των τελευταίων εκδρομέων. Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή έξοδος εκδρομέων για τον τριήμερο εορτασμό του 15Αύγουστου ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων.

Τα μέτρα της Τροχαίας προβλέπουν αστυνόμευση του οδικού δικτύου, ενώ ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι στις εισόδους και εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, σε αεροδρόμια, λιμάνια και σταθμούς. Τροχονόμοι βρίσκονται επίσης στα διόδια για την παροχή συμβουλών και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Το έργο της Τροχαίας ενισχύουν η `Αμεση Δράση Αττικής και Θεσσαλονίκης, ενώ η κίνηση στις μέρες αιχμής παρακολουθείται από αέρος από τα ελικόπτερα της αστυνομίας, ενώ τροχονόμοι πραγματοποιούν παρεμβάσεις σε βασικούς κόμβους του οδικού δικτύου.

Η κίνηση των φορτηγών θα απαγορεύεται για την έξοδο και την Παρασκευή 22 Αυγούστου, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ και για την είσοδο την Κυριακή 24 Αυγούστου από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024