Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο ενδεχόμενο της αλλαγής αεροδρομίου εξετάζει η easyJet

Το ενδεχόμενο της αλλαγής αεροδρομίου εξετάζει η easyJet

Σε μεταφορά της έδρας της στο αεροδρόμιο Stansted πρόκειται να προχωρήσει η easyJet εάν δεν μπορέσει να λύσει τη διαμάχη της με το αεροδρόμιο Luton για τις χρεώσεις που γίνονται […]

Σε μεταφορά της έδρας της στο αεροδρόμιο Stansted πρόκειται να προχωρήσει η easyJet<.> εάν δεν μπορέσει να λύσει<...> τη διαμάχη της με το αεροδρόμιο Luton για τις χρεώσεις που γίνονται στους επιβάτες, μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Η εταιρία δήλωσε ότι δεν σκόπευε να μεταφερθεί σε άλλο αεροδρόμιο, αλλά τελικά η μετακόμιση θα είναι στα άμεσα σχέδιά της εάν το αεροδρόμιο δεν μειώσει τα κόστη αεροδρομίου. Επίσης, παραδέχτηκε ότι οποιαδήποτε επέκταση των δραστηριοτήτων της, όπως π.χ. τα τριάντα αεροσκάφη που πρόκειται να αποκτήσει το 2004, μπορεί να γίνει στο Stansted.

H easyJet και το αεροδρόμιο του Luton, του οποίου το 65% έχει η εταιρία Barclays, έχουν ήδη προχωρήσει σε μια εξάμηνη προσωρινή συμφωνία για να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις τους. Με το αεροδρόμιο του Luton, η easyJet, είχε συμβόλαιο μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά πήρε παράταση μέχρι πρόσφατα.

Στέλεχος της easyJet δήλωσε ότι νιώθουν ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τις αυξήσεις που γίνονται μιας και η εταιρία τους φέρνει πάνω από το μισό της πελατείας του αεροδρομίου. Η απάντηση του αεροδρομίου ήταν ότι στο ξεκίνημά της η easyJet είχε κάποιες διευκολύνσεις από το αεροδρόμιο μέχρι να ολοκληρώσει την διαδικασία εγκατάστασής της, και τώρα που τέλειωσε η πρώτη διαδικασία εγκατάστασής της, είναι υποχρεωμένη να πληρώνει μια λογική τιμή όπως όλες οι άλλες αεροπορικές εταιρίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024