Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH easyJet αναζητά τις αγαπημένες selfie φωτογραφίες διακοπών του έθνους
Αεροπορικές εταιρείες

H easyJet αναζητά τις αγαπημένες selfie φωτογραφίες διακοπών του έθνους

Μία ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση αεροσκάφους θα δημιουργήσει η easyJet από στιγμιότυπα διακοπών των επιβατών της τα τελευταία 20 χρόνια.

Φέτος, η easyJet, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20ών γενεθλίων, στις 10 Νοεμβρίου, προσκαλεί μέσω τα Social Media, όσους έχουν πετάξει μαζί μας από το 1995, να στείλουν το αγαπημένο τους φωτογραφικό στιγμιότυπο ή selfie από  διακοπές  που πραγματοποίησαν στην Ευρώπη.

Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός και να ευχαριστήσει όλους τους επιβάτες που τόσα χρόνια την τίμησαν με την επιλογή τους, θα συγκεντρώσει όλες τις αγαπημένες τους φωτογραφίες μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και θα δημιουργήσει μία ειδική ψηφιακή εξωτερική εμφάνιση που θα “ντύσει” ένα από τα αεροσκάφη της.

Ο εμπορικός διευθυντής της easyJet, Peter Duffy, δήλωσε: “Θέλαμε να καλέσουμε τους πελάτες μας, οι οποίοι είναι ο κυριότερος λόγος το γιατί βρισκόμαστε σήμερα εδώ, να μοιραστούν μαζί μας τις ταξιδιωτικές τους ιστορίες.

Έχουμε δημιουργήσει μία μοναδική social media ‘εκστρατεία’ ως έναν διαδραστικό  τρόπο για να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τους σημερινούς μας πελάτες, αλλά και τις  μελλοντικές γενιές της easyJet, να δημιουργήσουμε μαζί άλλα 20 χρόνια  ταξιδιωτικές εμπειρίες / ιστορίες.

Οι φωτογραφίες που θα επιλεχθούν και θα κερδίζουν κάθε εβδομάδα, θα κερδίσουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα. Όσο για όλους τους υπόλοιπους που έλαβαν συμμετοχή, θα ψάξουν να δουν / βρουν τις φωτογραφίες τους στην ψηφιακή εξωτερική εμφάνιση που θα δημιουργήσαμε”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024