Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Emirates αξιοποιεί νέες τεχνολογίες με σκοπό να παρέχει καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες
Αεροπορικές εταιρείες

H Emirates αξιοποιεί νέες τεχνολογίες με σκοπό να παρέχει καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες

Το Σύστημα Προσωποποιημένης Εξυπηρέτησης Πελατών Εν Πτήσει της Emirates κερδίζει το Βραβείο Βιομηχανίας.

Το Σύστημα Προσωποποιημένης Εξυπηρέτησης Πελατών Εν Πτήσει (KIS- Knowledge-driven Inflight Service) της Emirates τιμήθηκε πρόσφατα με το Editor’s Choice Award από το Corporate Publishing International (CPI). Το σύστημα KIS αποτελεί μια από τις πρωτοβουλίες που υλοποιεί η Emirates στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας  αξιοποίησης της τεχνολογίας, με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας του κάθε επιβάτη.

Tο σύστημα KIS και to tablet, το οποίο αναπτύχθηκε από την ομάδα της Emirates, σε συνεργασία με τη Microsoft και την ΗP, δίνει τη δυνατότητα στο πλήρωμα καμπίνας να λειτουργεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους επιβάτες.

Καθώς διατίθεται αποκλειστικά για χρήση από την Emirates, το τεχνολογικό αυτό προϊόν παρέχει στα μέλη του πληρώματος καμπίνας όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πτήση, το προσωπικό και τους επιβάτες. Αυτό επιτρέπει στην ομάδα που βρίσκεται στο αεροσκάφος να ανταπεξέρχεται δυναμικά στις λειτουργικές ανάγκες και τις επιθυμίες των επιβατών και να παρέχει υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, απαράμιλλων στο χώρο της βιομηχανίας και για τις οποίες η αεροπορική εταιρεία θα μπορεί να είναι περήφανη.

“Το KIS tablet είναι το πρώτο του είδους του στη βιομηχανία. Έχει μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο τα 17.000 και πλέον μέλη του πληρώματος καμπίνας της Emirates αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνονται ετησίως στις ανάγκες 35 εκατομμυρίων επιβατών. Το βραβείο αυτό αποτελεί απόδειξη των ικανοτήτων και της δέσμευσης των ανθρώπων μας, όχι μόνο του Τμήματος Πληροφορικής αλλά άλλων τμημάτων του Ομίλου της Emirates”, δήλωσε ο Patrick Naef, Divisional Senior Vice President IT για τον Όμιλο Emirates και Επικεφαλής της Mercator.

“Ένα ταξίδι είναι πολλά περισσότερα από μία απλή μετακίνηση από το σημείο Α στο σημείο Β και η Emirates αναζητά πάντα νέους τρόπους να βελτιώνεται. Διερευνούμε διαρκώς τις δυνατότητες της τεχνολογίας, με στόχο να βελτιώνουμε τη λειτουργική απόδοση και να αναβαθμίζουμε την ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες μας σε κάθε σημείο επαφής. Από συσκευές εντοπισμού αποσκευών μέχρι λύσεις cloud computing και υπηρεσίες καθημερινής εξυπηρέτησης των επιβατών, στην αεροπορική εταιρεία Emirates και σε όλο τον Όμιλο, επενδύουμε σε προηγμένες τεχνολογίες και στην ανάπτυξη των ίδιων των ικανοτήτων μας, με στόχο να είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό και έτοιμοι να υποδεχτούμε το μέλλον”.

Το βραβείο CPI παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των βραβείων CNME ICT Achievement Awards την προηγούμενη εβδομάδα, στα οποία τιμήθηκαν οι ηγέτες της τεχνολογίας της Μέσης Ανατολής που ξεπερνούν τα όρια, ενισχύοντας την απόδοση της εταιρείας τους και προωθώντας την ανάπτυξη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024