Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Lufthansa σταματά τη στελέχωση προσωπικού καμπίνας με εξωτερική συνεργασία στο Βερολίνο
Αεροπορικές εταιρείες

H Lufthansa σταματά τη στελέχωση προσωπικού καμπίνας με εξωτερική συνεργασία στο Βερολίνο

Τα εν ενεργεία μέλη που επανδρώνουν επί του παρόντος τις πτήσεις της Lufthansa θα λάβουν πρόταση για μόνιμη συνεργασία εντός του Ομίλου Lufthansa το ερχόμενο έτος.

“Χωρίς προϋποθέσεις και μέσα σε προβλεπόμενο χρονικό πλαίσιο, η Lufthansa πρόκειται να σταματήσει την πρόσληψη εξωτερικών πληρωμάτων καμπίνας στο Βερολίνο”, ανακοίνωσε στη Φρανκφούρτη ο κ. Christoph Franz, πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και CEO της Deutsche Lufthansa AG. “Με αυτή την απόφαση κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τους κοινωνικούς μας εταίρους. Ελπίζουμε αυτό το βήμα να βοηθήσει το σωματείο UFO, στα πλαίσια των εποικοδομητικών συζητήσεων μαζί μας, να οδηγηθεί σε μια βιώσιμη και ανταγωνιστική διάρθρωση μισθών του προσωπικού καμπίνας”.

Στο Βερολίνο, ο κ. Carsten Spohr, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Deutsche Lufthansa AG, ανακοίνωσε τα νέα στους ιπτάμενους συνοδούς που είχαν προσληφθεί στο διάστημα των προηγούμενων μηνών από την εταιρεία Aviation Power για λογαριασμό της Lufthansa: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ήδη από την ερχόμενη χρονιά θα προσφέρουμε μόνιμη απασχόληση στο ιπτάμενο προσωπικό, το οποίο μας υποστήριξε στην καθιέρωση του νέου μας προγράμματός στο Βερολίνο, εντός του Ομίλου Lufthansa. Με αυτή μας την προσφορά, το προσωπικό καμπίνας έχει ασφαλείς και καλές προοπτικές εντός του Ομίλου”.

Στη συνέλευση προσωπικού στο Αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου, ο κ. Spohr καλωσόρισε το προσωπικό καμπίνας της Aviation Power, που εργαζόταν σε πτήσεις της Lufthansa.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024