Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςHopping around Europe: Νέα καμπάνια για ταξίδια στην Ευρώπη με τη Lufthansa
Αεροπορικές εταιρείες

Hopping around Europe: Νέα καμπάνια για ταξίδια στην Ευρώπη με τη Lufthansa

Περισσότεροι από 125 προορισμοί, για όλα τα γούστα, όλες τις εποχές του χρόνου.

Με χαμηλότερους ναύλους, νέες υπηρεσίες και μεγαλύτερη ευελιξία στις κρατήσεις η Lufthansa καλεί το ταξιδιωτικό κοινό να γνωρίσει τη γοητεία της Ευρώπης, μέσω της νέας της καμπάνιας “Hopping around Europe”.

Το δίκτυο της Lufthansa περιλαμβάνει περισσότερους από 125 ευρωπαϊκούς προορισμούς, με πτήσεις που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν ικανοποιώντας κάθε ταξιδιωτική ανάγκη. Το Βερολίνο, με τα ιστορικά κτίρια και την έντονη νυχτερινή ζωή, η  Κοπεγχάγη με τον μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο στον κόσμο και το διάσημο άγαλμα της “Μικρής Γοργόνας” ή η πολύχρωμη Βαρκελώνη του Gaudi, με τις παραλίες και τη γαστρονομία, είναι μερικές μόνο από τις ταξιδιωτικές προτάσεις και προσφορές για τις οποίες μπορούν να ενημερώνονται τακτικά οι επιβάτες μέσα από την ιστοσελίδα LH.com και το newsletter της Lufthansa.

Μάλιστα, οι επιβάτες της Lufthansa έχουν πλέον περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τρεις διαφορετικούς ναύλους της Economy Class, ανάλογα με τις ταξιδιωτικές τους ανάγκες. Ειδικότερα, δίνεται η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να αποφασίσουν μόνοι τους ποιες υπηρεσίες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν και να πληρώσουν, επιλέγοντας ανάμεσα από τις παρακάτω διαφορετικές κατηγορίες:
1) Οικονομικός Ναύλος Light: Ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευή
2) Ναύλος Classic: Για όσους επιθυμούν δωρεάν μεταφορά αποσκευής 23 κιλών
3) Ναύλος Flex: Για περισσότερη ευελιξία, όπως π.χ. δωρεάν αλλαγή κράτησης και δυνατότητα επιστροφής χρημάτων έναντι τέλους.

Επιπλέον, για την πληρέστερη ενημέρωση των ταξιδιωτών που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις ομορφιές της Γηραιάς Ηπείρου, η Lufthansa δημιούργησε νέα εξειδικευμένη ιστοσελίδα για τους ευρωπαϊκούς προορισμούς, η οποία θα είναι προσβάσιμη και μέσω QR code. Παράλληλα, με την εγγραφή τους στο newsletter της εταιρείας, οι επιβάτες μπορούν να κερδίσουν έκπτωση για την επόμενη πτήση τους.

Από την Αθήνα, η Lufthansa συνδέει την Ελλάδα με τη Γερμανία με 4 πτήσεις την ημέρα προς τους κόμβους της στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, και από εκεί προς όλη την Ευρώπη, αλλά και προς περισσότερους από 200 προορισμούς σε 77 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024