Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Amadeus εξαγόρασε την UFIS Airport Solutions
Τεχνολογία

Η Amadeus εξαγόρασε την UFIS Airport Solutions

Η εξαγορά της UFIS φέρνει στην Amadeus μοναδική εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού τεχνολογίας αεροδρομίων και πάνω από 30 αεροδρόμια πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η Amadeus, κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι συνεχίζει την επέκταση στον κλάδο της Τεχνολογίας Αεροδρομίων με την εξαγορά της UFIS Airport Solutions, ενός κορυφαίου παίκτη τεχνολογίας αεροδρομίων.

Η εξαγορά της UFIS Airport Solutions ενισχύει σημαντικά την υπάρχουσα θέση της Amadeus στην βιομηχανία της Τεχνολογίας Αεροδρομίων. Η UFIS φέρνει στην Amadeus μια συμπληρωματική σουίτα λύσεων τεχνολογίας αεροδρομίων, η οποία βασίζεται στη μοναδική 25ετή εμπειρία της εταιρείας στην ανάπτυξη λογισμικού τεχνολογίας αεροδρομίων, καθώς επίσης και σημαντικές σχέσεις με πελάτες σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα σε Ασία, Μέση Ανατολή και Ευρώπη.

Ο κ. John Jarrell, επικεφαλής του Τμήματος Τεχνολογίας Αεροδρομίων της Amadeus σχολίασε σχετικά: “Αυτή η στρατηγική εξαγορά επιταχύνει τη μετάβασή μας στη βιομηχανία της Τεχνολογίας Αεροδρομίων, επιβεβαιώνοντας ότι η Amadeus αποτελεί έναν σημαντικό πάροχο σε αυτό τον τομέα και δίνοντας έμφαση στη δέσμευσή μας στον κλάδο. Πέρα από την καινοτομία και την εστίαση στον πελάτη, η συμφωνία προσφέρει πολυάριθμες συνέργειες μεταξύ των δύο εταιρειών, με πολύ δυνατές ομάδες διοίκησης και ανάπτυξης. Μαζί, είμαστε σε  θέση να διαμορφώσουμε το μέλλον των ταξιδιού για την βιομηχανία αεροδρομίων, η οποία σήμερα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι επιχειρηματικού μοντέλου και εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο για να γίνει ένας πάροχος υπηρεσιών, που στην ιεραρχία των προτεραιοτήτων του έχει πάντα τον επιβάτη.

Η εξαγορά αυτή αποτελεί χαρμόσυνο νέο για τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας παγκοσμίως, καθώς θα ωφεληθούν από το παγκόσμιο εύρος και την εμπειρία της Amadeus, ένα στέρεο θεμέλιο που θα φέρει την επανάσταση στην ταξιδιωτική εμπειρία στα αεροδρόμια και θα καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών,” σχολίασε ο κ. Holger Mattig, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της UFIS Airport Solutions. “Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με την Amadeus, έναν παίκτη παγκοσμίου κύρους στην ταξιδιωτική αγορά, θα προσφέρει εξαιρετικές και ολοκληρωμένες λύσεις για την κοινότητα των αεροδρομίων”.

Η σειρά προϊόντων και υπηρεσιών της UFIS θα συμπληρώσει την υπάρχουσα σειρά λύσεων του Τμήματος Τεχνολογίας Αεροδρομίων της Amadeus, προσφέροντας εξειδικευμένη εμπειρία στους τομείς των Airport Operational Databases, Resource Management Systems, Flight Information Display Systems, εργαλείων Collaborative Decision Making και λύσεων Hub Management.

Η πλειοψηφία των υπαλλήλων της UFIS, μεταξύ των οποίων και τα ανώτατα διοικητικά στελέχη, έχουν έδρα τους τη Σιγκαπούρη. Η εταιρεία προσφέρει ενοποιημένες λύσεις για μεμονωμένες, multi-terminal και multi-airport λειτουργίες για την παγκόσμια κοινότητα αεροδρομίων για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Η UFIS Airport Solutions είναι μια εταιρεία-ηγέτης στη βιομηχανία, που δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να διεξάγουν συνεργατική διαχείριση αεροδρομίων, μια προσέγγιση που ταιριάζει απόλυτα στην στρατηγική Τεχνολογίας Αεροδρομίων της Amadeus.

Ως αποτέλεσμα της εξαγοράς περίπου 54 υπάλληλοι παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου της διοικητικής ομάδας της UFIS, θα ενσωματωθούν στο Amadeus Airport IT Group.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024