Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπαφές με φορείς από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ

Επαφές με φορείς από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ

Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου έχει ξεκινήσει εντατική προετοιμασία για τις προσεχείς τουριστικές περιόδους. Μέσα σ’αυτά τα πλαίσια, ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος, μεταξύ άλλων, έχει προγραμματίσει, το επόμενο δίμηνο, […]

Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου έχει ξεκινήσει εντατική προετοιμασία για τις προσεχείς τουριστικές περιόδους. Μέσα σ’αυτά τα πλαίσια, ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος, μεταξύ άλλων, έχει προγραμματίσει, το επόμενο δίμηνο, την πραγματοποίηση συναντήσεων με ηγετικά στελέχη τουριστικών Οργανισμών του εξωτερικού, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την επερχόμενη χειμερινή περίοδο, αλλά και το καλοκαίρι του 2020. Συγκεκριμένα, προγραμματίζονται επαφές με φορείς από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ. Στόχος του υφυπουργού είναι η διερεύνηση των υφιστάμενων σχεδιασμών των μεγάλων τουριστικών οργανισμών του εξωτερικού και η σε βάθος συζήτηση μαζί τους προς την κατεύθυνση της ενδυνάμωσης των σχέσεων συνεργασίας με την Κύπρο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024