Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ easyJet υποστηρίζει την έκτακτη έκκληση της UNICEF για βοήθεια στα παιδιά στις Φιλιππίνες

Η easyJet υποστηρίζει την έκτακτη έκκληση της UNICEF για βοήθεια στα παιδιά στις Φιλιππίνες

H easyJet easyJet ανακοίνωσε την έναρξη μίας πρωτοβουλίας της έκτακτης ανάγκης με την UNICEF, για να βοηθήσει τα περίπου 4 εκατομμύρια παιδιά που έχουν πληγεί από την καταστροφή που προκάλεσε […]

H easyJet easyJet ανακοίνωσε την έναρξη μίας πρωτοβουλίας της έκτακτης ανάγκης με την UNICEF, για να βοηθήσει τα περίπου 4 εκατομμύρια παιδιά που έχουν πληγεί από την καταστροφή που προκάλεσε ο τυφώνας  Haiyan στις Φιλιππίνες. Η έκτακτη έκκληση, η οποία ξεκινά σε όλες τις πτήσεις της easyJet από σήμερα, αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας ‘Change for Good’ την οποία αναπτύσσουν από κοινού easyJet & UNICEF. H γενναιόδωρη συνεισφορά των επιβατών της easyJet θα συγκεντρωθεί από τις 7.000 πτήσεις την εβδομάδα, που πραγματοποιούνται στο πανευρωπαϊκό δίκτυο της εταιρίας σε πάνω από 600 δρομολόγια σε περισσότερες από 33 χώρες. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις δωρεές των επιβατών θα βοηθήσει την UNICEF να παρέχει καθαρό νερό, τρόφιμα και φάρμακα για τα παιδιά των Φιλιππίνων. Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Operations Manager της easyJet δήλωσε: “Δεδομένου ότι η είμαστε η 4η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία, είμαστε σε μια πολύ ισχυρή θέση για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που επλήγησαν από τον τυφώνα Haiyan με αυτή μας την έκκλησή. Στην easyJet έχουμε συγκινηθεί βαθύτατα από τις σκηνές της καταστροφής στις Φιλιππίνες και αυτός είναι ο λόγος που ξεκινήσαμε μια έκτακτη έκκληση σε όλες τις πτήσεις μας από σήμερα, σε συνεργασία με τη UNICEF. Για να ξεκινήσουμε την έκκληση αυτή, η easyJet δώρισε 25.000 ευρω. Ελπίζουμε η υποστήριξή μας, και η γενναιοδωρία των επιβατών μας, να βοηθήσουν τις πληγείσες κοινότητες. Η εν πτήσει συγκέντρωση χρημάτων που είναι μέρος της πρωτοβουλίας/ εκστρατείας  Change for Good, έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ από τις δωρεές των επιβατών της easyJet από τον Ιούλιο του 2012, για το σημαντικό έργο που υλοποιεί η UNICEF για την προστασία των παιδιών. Αυτήν την στιγμή η easyJet είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής και εταίρος του προγράμματος “Change for Good” της UNICEF.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024