Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Μύκονος τίμησε τον Άγιο Σαμψών τον Ξενοδόχο

Η Μύκονος τίμησε τον Άγιο Σαμψών τον Ξενοδόχο

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “Ρομφαία”, οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων της Μυκόνου τίμησαν πρόσφατα τη μνήμη του Προστάτη τους, Άγίου Σαμψών του Ξενοδόχου, στον Ι. Μητροπολιτικό […]

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “Ρομφαία”, οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων της Μυκόνου τίμησαν πρόσφατα τη μνήμη του Προστάτη τους, Άγίου Σαμψών του Ξενοδόχου, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς Χώρας Μυκόνου, όπου φυλάσσεται και η ιερά εικόνα του Αγίου, με την τέλεση Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, κατά την οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, συμπαραστατούμενος από τους Εφημερίους του Μητροπολιτικού Ναού και του Ι. Ναού της Αγίας Κυριακής, και μίλησε για τη ζωή και το έργο του τιμωμένου Αγίου ο Πρωθιερεύς του Μητροπολιτικού Ναού, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός. Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τους παρισταμένους ξενοδόχους και ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων της Μυκόνου για τη στήριξη, την οποία, ευκαίρως-ακαίρως, προσφέρουν στο υπό της Ιεράς Μητροπόλεως επιτελούμενο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, και τους προέτρεψε να αντιμετωπίζουν τους πολυπληθείς επισκέπτες της Μυκόνου όχι ως “πελάτες”, αλλά ως εικόνες Θεού, προσφέροντάς τους τη γνήσια ελληνική φιλοξενία και ενσταλάζοντας στην ψυχή τους τα κατάλληλα ερεθίσματα, ώστε έχοντας γνωρίσει όχι μόνο τις φυσικές ομορφιές, με τις οποίες το χέρι του Θεού κατακόσμησε τη Μύκονο, αλλά και το πνευματικό της πρόσωπο, με τα ήθη και τις παραδόσεις της, να την αγαπήσουν και να επιθυμούν και πάλι να την επισκεφθούν.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024