Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά σε ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για το μνημείο της Αμφίπολης

Η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά σε ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για το μνημείο της Αμφίπολης

Η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παρουσία του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, απηύθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ […]

Η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παρουσία του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, απηύθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Σερρών, το Σάββατο 9 Ιουλίου, στο χώρο του Φεστιβάλ Αμφίπολης. Το θέμα ήταν “Τα Αρχαιολογικά ευρήματα στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης και η πολιτιστική και τουριστική αξιοποίησή τους για την ανάπτυξη της περιοχής”. Η υφυπουργός, μεταξύ άλλων, τόνισε: “Δεν επιτρέπεται το θέμα του μνημείου της Αμφίπολης να παραμένει στη σιωπή. Όπως έχω τονίσει, εξάλλου, σε άλλες τοποθετήσεις μου, η ιστορική αλήθεια δε φόβισε ποτέ την Ελλάδα. Οι δράσεις που γίνονται πρέπει να αναδεικνύονται, με σεβασμό πάντοτε στην Επιστήμη, στην ιστορική αξία και ταυτότητα του μνημείου, έχοντας όμως υπόψη και τις απαιτήσεις της κοινωνίας. Είναι υποχρέωσή μας να προχωρήσει η έρευνα, και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάδειξή του”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024