Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΙστιοδρομία υψηλών απαιτήσεων η πρώτη κούρσα του 52ου Διεθνή Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου

Ιστιοδρομία υψηλών απαιτήσεων η πρώτη κούρσα του 52ου Διεθνή Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου

Από την πρώτη κούρσα ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου “Ιωάννης Β. Γουλανδρής” δικαίωσε τη φήμη του ως ένας από τους κορυφαίους “καθαρόαιμους” Offshore αγώνες της Ελλάδος. Τα πληρώματα της 52 […]

Από την πρώτη κούρσα ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου “Ιωάννης Β. Γουλανδρής” δικαίωσε τη φήμη του ως ένας από τους κορυφαίους “καθαρόαιμους” Offshore αγώνες της Ελλάδος. Τα πληρώματα της 52 ης διοργάνωσης επιστράτευσαν τακτική, αντοχή και ναυτοσύνη για να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες συνθήκες της πλεύσης, τις οποίες ακόμα και οι εμπειρότεροι χαρακτήρισαν πρωτοφανείς. Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου και του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος. Χρυσός Χορηγός για 3η συνεχή χρονιά είναι η Eurobank Private Bank Luxembourg, η διεθνής τράπεζα – μέλος του Ομίλου Eurobank, που, με έδρα το Λουξεμβούργο, δραστηριοποιείται και στο Λονδίνο και την Ελλάδα. Αργυρός χορηγός συνεχίζει να είναι η Moët & Chandon. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι, επίσης, οι εταιρείες Polembros Shipping και New Shipping Limited, ενώ τη διοργάνωση υποστηρίζουν οι εταιρίες PATSEAS, Amalia Hotels, Sebago, StGeorge Lycabettus, Kokkoris Optics – Bolle, Explore Andros, Kyvernitis Travel, Bake Hellas, Mavriki & Co και Mont Blanc. Ο 52ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας της Άνδρου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου της Άνδρου και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024