Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στο πλευρό του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στο πλευρό του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”

Χθες το μεσημέρι, ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, κ. Γιάννης Παράσχης, ο κ. Αλέξανδρος Αραβανής, γενικός διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών, ο κ. Βασίλειος Φοντριέ, γενικός οικονομικός διευθυντής, […]

Χθες το μεσημέρι, ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, κ. Γιάννης Παράσχης, ο κ. Αλέξανδρος Αραβανής, γενικός διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών, ο κ. Βασίλειος Φοντριέ, γενικός οικονομικός διευθυντής, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, η κα Γεωργία Στεργιοπούλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, η κα Χαρά Μητσοτάκη, Τομεάρχης Δημοσίων Σχέσεων, η κα Μαρίνα Παπαγεωργίου, Τομεάρχης Γραφείου Τύπου και η κα Τέτα Πέτρουλα, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”. Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν η επίδοση επιταγής αξίας 100.000 ευρώ για την κάλυψη ενός σημαντικού τμήματος των εξόδων του Ξενώνα της “ΕΛΠΙΔΑΣ”. Η κα Βαρδινογιάννη, για να τιμήσει τον κ. Παράσχη, του πρόσφερε την πλακέτα του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” και αναμνηστικό δώρο για την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο. Αναμνηστικό δώρο πρόσφερε και ο κ. Παράσχης στην κα Βαρδινογιάννη, ενώ τα παιδιά του Ξενώνα συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους με τις κάρτες και την αφίσα που έφτιαξαν και πρόσφεραν στους εκπροσώπους του Αερολιμένα Αθηνών για να τους ευχαριστήσουν για την ευγενική τους χειρονομία. Εν συνεχεία η κα Βαρδινογιάννη και ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”, κ. Εμμανουήλ Παπασάββας ξενάγησαν τους επισκέπτες στους χώρους του Νοσοκομείου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παιδιά που νοσηλεύονται εκεί, με γονείς και με το νοσηλευτικό προσωπικό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024