Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Ethiopian Airlines είναι ο αεροπειρατής

Ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Ethiopian Airlines είναι ο αεροπειρατής

Ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Ethiopian Airlines είναι ο αεροπειρατής, ο οποίος νωρίς σήμερα το πρωί το προσγείωσε ο ίδιος στο διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του […]

Ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Ethiopian Airlines είναι ο αεροπειρατής, ο οποίος νωρίς σήμερα το πρωί το προσγείωσε ο ίδιος στο διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου. Ο ηλικίας 31 ετών άνδρας δήλωσε ότι “ένιωθε να απειλείται” στη χώρα του και ότι ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ελβετία, σύμφωνα με τον Μπερτράν Σταμπφλί. Ο συγκυβερνήτης είπε ακόμη ότι επωφελήθηκε όταν ο κυβερνήτης του αεροσκάφους βγήκε από το πιλοτήριο για να πάει στην τουαλέτα, κλείδωσε την πόρτα και ανέλαβε εκείνος τον έλεγχο του αεροπλάνου. Η αστυνομία της Γενεύης ανακοίνωσε ότι ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου το προσγείωσε και κατέβηκε με σχοινί από το παράθυρο του πιλοτηρίου. Το αεροδρόμιο της Γενεύης είναι προσωρινά κλειστό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024