Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο νέο βίντεο του Alkyon Resort Hotel & Spa ‘χορεύει με τα κύματα’

Το νέο βίντεο του Alkyon Resort Hotel & Spa ‘χορεύει με τα κύματα’

Μια ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το νέο βίντεο παρουσίασης του Alkyon Resort Hotel & Spa. Η εικόνα στροβιλίζεται στους της μουσικής σύνθεσης του Στέφανου Κορκολή “Χορεύοντας τα κύματα” από τη δισκογραφική […]

Μια ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το νέο βίντεο παρουσίασης του Alkyon Resort Hotel & Spa. Η εικόνα στροβιλίζεται στους της μουσικής σύνθεσης του Στέφανου Κορκολή “Χορεύοντας τα κύματα” από τη δισκογραφική του δουλειά “Ήλιος Θάνατος”, που παραχώρησε ειδικά για τη μουσική κάλυψη του βίντεο. Ο κ. ύριος Κορκολής είπε χαρακτηριστικά: “Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για την φιλοξενία σας, σε αυτό το υπέροχο μέρος, που φροντίδα σας ήταν και θα είναι η απόλαυση και η ξεκούραση, αλλά και η επαφή με την όμορφη φύση και τη θάλασσα της χώρας μας. Με την υπέροχη φιλοξενία σας, με κάνατε να νοιώσω σπίτι μου. Σας αφιερώνω το μουσική μου σύνθεση ‘Χορεύοντας τα Κύματα’,, γιατί κάπου ανάμεσα στις νότες αυτές, βρίσκεται το δικό σας έργο…”. Η παραγωγή του βίντεο έγινε από τη δημιουργική ομάδα της PickCodes Productions.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024