Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαρουσίαση του κρουαζιερόπλοιου Queen Elizabeth της Cunard

Παρουσίαση του κρουαζιερόπλοιου Queen Elizabeth της Cunard

Στα πλαίσια της επίσκεψής του κρουαζιερόπλοιου Queen Elizabeth, το οποίο είναι το νεότερο του στόλου της εταιρείας Cunard, στο λιμάνι του Πειραιά, διοργανώθηκε εκδήλωση παρουσίασης του, σε στελέχη ταξιδιωτικών γραφείων […]

Στα πλαίσια της επίσκεψής του κρουαζιερόπλοιου Queen Elizabeth, το οποίο είναι το νεότερο του στόλου της εταιρείας Cunard, στο λιμάνι του Πειραιά, διοργανώθηκε εκδήλωση παρουσίασης του, σε στελέχη ταξιδιωτικών γραφείων της Αθήνας. Το πλοίο διαθέτει 10 εστιατόρια: Brittania, Brittania Club, Princess Grill, Queens Grill, Cafe Carinthia, Lido Restaurant, Golden Lion Pub, Courtyard, Queens Room και The Verandah που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία γαστρονομικών απολαύσεων. Οι επιλογές για τις ημερήσιες δραστηριότητες των επιβάτων είναι πολυάριθμες (lounges για απογευματινό τσάι, πισίνες, σπα, γυμναστήριο, αθλητικές εγκαταστάσεις για κρόκετ-τένις-γκολφ-πινγκ πονγκ, βιβλιοθήκη – διώροφη με 6.000 βιβλία, καθιστικό με κήπο, Internet cafe και προγράμματα εισηγήσεων) ενώ για την βραδινή διασκέδαση διαθέτει καζίνο, bars και lounges και πραγματοποιούνται παραστάσεις και φαντασμαγορικά σώου στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους διασκέδασης όπως το Royal Theater (Θέατρο με θυρωρείο – καινοτομία της Cunard), το Queens Room – για τους χορούς. Για τα παιδιά υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι – playrooms όπου έμπειρο προσωπικό είναι υπεύθυνο για την επίβλεψή τους. Στην Ελλάδα η εταιρεία Cunard αντιπροσωπεύεται από τον Όμιλο Εταιρειών Amphitrion.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024