Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτο διεθνές συνέδριο για τον Ν. Καζαντζάκη η “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ”

Στο διεθνές συνέδριο για τον Ν. Καζαντζάκη η “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ”

Τις εργασίες του διεθνούς συνεδρίου για τον Νίκο Καζαντζάκη με θέμα “Η θέση του Νίκου Καζαντζάκη στην εκπαίδευση, στην Ελλάδα και το εξωτερικό”, που διοργανώθηκε από την Διεθνή Εταιρεία Φίλων […]

Τις εργασίες του διεθνούς συνεδρίου για τον Νίκο Καζαντζάκη με θέμα “Η θέση του Νίκου Καζαντζάκη στην εκπαίδευση, στην Ελλάδα και το εξωτερικό”, που διοργανώθηκε από την Διεθνή Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, παρακολούθησαν και μέλη της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Νομού Ηρακλείου “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ”. Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Νομού Ηρακλείου “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ” κ. Γιώργος Χριστοδουλάκης και η γενική γραμματέας της Ένωσης κα Στέλλα Τσακονίκου παρευρέθηκαν στις εργασίες του Συνεδρίου το οποίο, εκτός από τις πολλές και σημαντικές γνώσεις που έδωσε στους συμμετέχοντες, προέβαλε το Ηράκλειο και την Κρήτη γενικότερα, σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, σε συναντήσεις που έγιναν με μέλη της Διοίκησης του Μουσείου “Νίκος Καζαντζάκης”, συζητήθηκε η ακόμα εντονότερη συνεργασία με την Ένωση “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ”, οι πελάτες των μελών της οποίας ενδιαφέρονται όλοι για θέματα πολιτισμού και τεχνών, προκειμένου να προβάλλεται το Μουσείο σε όλα τα καταλύματα – μέλη της, ώστε  όλοι οι πελάτες της να το επισκέπτονται και να γίνονται κοινωνοί του.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024