Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνάντηση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με το νέο CEO της TUI Hellas

Συνάντηση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με το νέο CEO της TUI Hellas

Η προσπάθεια για την αναστροφή του κλίματος στη γερμανική αγορά και για τον περαιτέρω περιορισμό των απωλειών που καταγράφηκαν κατά τη φετινή τουριστική σεζόν, ήταν ένα από τα θέματα που […]

Η προσπάθεια για την αναστροφή του κλίματος στη γερμανική αγορά και για τον περαιτέρω περιορισμό των απωλειών που καταγράφηκαν κατά τη φετινή τουριστική σεζόν, ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της TUI Hellas κ. Μιχάλη Μαυρόπουλο. Προς την κατεύθυνση αυτή, συμφωνήθηκε να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο και η TUI και αποφασίστηκε να προγραμματιστεί επίσκεψη στελεχών της κεντρικής διοίκησης του οργανισμού στην περιοχή, καθώς επίσης και ένας νέος κύκλος επαφών της περιφέρειας και των τοπικών φορέων στη Γερμανία, λίγο πριν τη διεθνή έκθεση του Βερολίνου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024