Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤριήμερες εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Ηράκλειο
Τοπική Αυτοδιοίκηση και τουρισμός

Τριήμερες εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Ηράκλειο

Τριήμερες εκδηλώσεις (27-29 Σεπτεμβρίου) διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας τουρισμού, με την στήριξη όλων των δήμων του νομού, τουριστικών φορέων, επιστημονικών ιδρυμάτων και των παραγωγικών τάξεων.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους φορείς ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει σειρά πολιτιστικών δράσεων στα πλαίσια του εορτασμού της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Οι εκδηλώσεις είναι τριήμερες και από σήμερα έως τις 29 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ενώ θα πραγματοποιηθεί και υπαίθρια έκθεση αγροτικών προϊόντων, ειδών λαϊκής τέχνης, λουλουδιών, βιβλίων κ.λπ. στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου (οδοί 25ης Αυγούστου, Δαιδάλου, Πλατεία Ελευθερίας, Πάρκο Γεωργιάδη και ώρες λειτουργίας 18.00-23.30).

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου, συνεισφέροντας στην οργάνωση των εκδηλώσεων απέστειλε τη λίστα με τις επιχειρήσεις παραγωγής τοπικών αγροτικών προϊόντων, την οποία έχει αναρτήσει και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου, ώστε να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν εγκαίρως στην έκθεση των αγροτικών προϊόντων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την εθελοντική τους συμμετοχή όλους τους καλλιτέχνες, τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας και των Δήμων που εργάστηκαν πυρετωδώς για την οργάνωσή τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024