Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο ξενοδοχείο Mitsis – Galini Wellness Spa & Resort χορηγός σε καθαρισμό παραλίας

Το ξενοδοχείο Mitsis – Galini Wellness Spa & Resort χορηγός σε καθαρισμό παραλίας

Στα πλαίσια των “πράσινων” δραστηριοτήτων του, που εκπονούνται εδώ και πέντε μήνες, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Mitsis – Galini Wellness Spa & Resort, συμμετείχε ως χορηγός στον καθαρισμό της παραλίας και […]

Στα πλαίσια των “πράσινων” δραστηριοτήτων του, που εκπονούνται εδώ και πέντε μήνες, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Mitsis – Galini Wellness Spa & Resort, συμμετείχε ως χορηγός στον καθαρισμό της παραλίας και της πλαζ Izabella, αλλά και της θάλασσας σε βάθος έως και 10 μέτρα. Αφαιρέθηκαν διάφορα αντικείμενα και σκουπίδια, ενώ έγινε και αποψίλωση φυκιών και μεταλλικών αντικειμένων από το βυθό. Στην όλη επιχείρηση συμμετείχαν παιδιά δημοτικών σχολείων και γυμνασίων της περιοχής Καμένων Βούρλων, βατραχάνθρωποι πυροσβέστες, καθώς και φορείς των επιχειρηματιών. Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Καμένων Βούρλων. Το Mitsis – Galini Wellness Spa & Resort διέθεσε μπλουζάκια και παρέθεσε κρύα σάντουιτς και χυμούς / αναψυκτικά για όλους τους συμμετέχοντες, που ήταν 50 άτομα περίπου. Η επόμενη ενέργεια του ξενοδοχείου θα είναι να καθαρίσει τους δρόμους γύρω από τα δημόσια λουτρά και τα πεζοδρόμια του κεντρικού δρόμου της πόλης κατά μήκος της ζώνης που περικλύει την πλαζ, την παιδική χαρά και το οικόπεδο του ξενοδοχείου, που καταλαμβάνει πολύ μεγάλη έκταση στο κέντρο των Καμένων Βούρλων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024