Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΥπό την αιγίδα του ΕΟΤ το 6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/artfools

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ το 6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/artfools

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το 6ο artfools που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και την artfools ομάδα πολιτισμού, με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του ΤΕΙ […]

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το 6ο artfools που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και την artfools ομάδα πολιτισμού, με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του ΤΕΙ Λάρισας και του Γαλλικού Ινστιτούτου και τελεί για πρώτη φορά υπό την αιγίδα και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Σύμβουλος διοργάνωσης είναι η Alpha Marketing. Έχοντας δώσει ιδιαίτερα αξιόλογα δείγματα δουλειάς κατά τα προηγούμενα χρόνια, δικαίως το φετινό 6 Αrtfools Video Festival 2014 που θα πραγματοποιηθεί από 14-23 Φεβρουαρίου φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά πράγματα όχι μόνο της Λάρισας, αλλά και διεθνώς. Αναβαθμισμένο, πιο δυναμικό και πιο δημιουργικό το φετινό Φεστιβάλ, αποτελεί πόλο έλξης για κινηματογραφιστές αλλά και «σινεφίλ» όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, καθώς πάνω από 60 ξένοι δημιουργοί έστειλαν τις συμμετοχές τους, εκ των οποίων, στο φεστιβάλ θα προβληθούν οι 28. Η αποδοχή και καταξίωση του φετινού 6ουΛάρισας / Αrtfools, καταδεικνύεται και από την εμπιστοσύνη με την οποία το περιέβαλαν πέρα από τους δημόσιους φορείς και επιχειρήσεις, και το στήριξαν ηθικά και οικονομικά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024