Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηAirotel Stratos Vassilikos Hotel, Αθήνα

Airotel Stratos Vassilikos Hotel, Αθήνα

Airotel
Stratos Vassilikos Hotel
Αθήνα

Σε μια πόλη όπως η Αθήνα με πολλές επιλογές διαμονής, το ξενοδοχείο Stratos Vassilikos καταλαμβάνει εδώ και τέσσερα χρόνια μια ξεχωριστή θέση χάρη στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία του, το προσωπικό σέρβις και τα στοιχεία καινοτομίας που εισήγαγε. Μετά την αναγέννηση του το 2003 και τη μετονομασία του από Riva σε Stratos Vassilikos, αποτελεί τη ναυαρχίδα της Airotel, μιας αλυσίδας με πέντε ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Αχαΐα και την Εύβοια.

Το πολυτελές ξενοδοχείο τύπου city boutique hotel ξεχωρίζει από τα άλλα κτίρια της οδού Μιχαλακοπούλου χάρη στην ασυνήθιστη πρόσοψη που συνδυάζει τα νεοκλασικά αρχιτεκτονικά στοιχεία με το μοντέρνο σκούρο γυαλί. Βρίσκεται στο κέντρο της Πρωτεύουσας αλλά εκτός των ορίων του Δακτυλίου και διαθέτει εύκολη πρόσβαση στο Αεροδρόμιο και την Αττική Οδό. Οι ένοικοι με δικό τους αυτοκίνητο μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναντι μικρής χρέωσης το παρακείμενο γκαράζ.

Το Stratos Vassilikos σχεδιάστηκε από την αρχή για τις ανάγκες της βασικής πελατείας του, δηλ. των επιχειρηματιών και στελεχών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και επιζητούν μια πιο προσωπική εξυπηρέτηση από αυτήν που βρίσκουν στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία. Ωστόσο, και οι πελάτες που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής θα απολαύσουν τη διαμονή τους σε ένα χώρο ιδιαίτερα φιλόξενο με σέρβις προσωπικό και συνάμα πολύ επαγγελματικό.

Οι δημιουργοί του ξενοδοχείου εφηύραν εξαρχής τη λειτουργικότητα και την αισθητική του λόμπυ ξεκινώντας με την αντικατάσταση της συμβατικής υποδοχής. Οι αφικνούμενοι πελάτες προσκαλούνται να καθίσουν σε αναπαυτικά καθίσματα και να απολαύσουν ένα ποτό όσο διεκπεραιώνεται γρήγορα το executive check-in.

Η χαρακτηριστική ταπετσαρία με τα πράσινα φύλλα και ο στρογγυλός καναπές με τα κόκκινα τριαντάφυλλα συνθέτουν έναν διάκοσμο ασυνήθιστο αλλά και ιδιαίτερα ελκυστικό. Η ευκολία της δωρεάν ασύρματης σύνδεσης με το Internet (παρέχεται τόσο τους κοινόχρηστους χώρους όσο και τα δωμάτια), η άνεση των δερμάτινων καναπέδων Chesterfield και η ευγένεια του προσωπικού του μπαρ παρακινούν αρκετούς από τους ενοίκους να εργαστούν αλλά και να χαλαρώσουν στο λόμπυ.

Το παρακείμενο μικρό αίθριο καταλαμβάνεται από το γκουρμέ εστιατόριο του ξενοδοχείου. Στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο σερβίρονται σύγχρονες μεσογειακές γεύσεις υπό τους ήχους του πιάνου. Τα αμείλικτα διλήμματα που τίθενται τους επισκέπτες του εστιατορίου είναι: Καπνιστό ορτύκι σε ψωμί pumpernickel με μους από γλυκοπατάτα ή ταλιατέλες με ρόκα, παρμεζάνα και μανιτάρια; Καρέ αρνιού ή φιλέτα σφυρίδας; Παστέλι με ανθότυρο και σάλτσα ροδοζάχαρης ή παρφέ μαστίχας με κανταΐφι και σάλτσα από τοματάκι;

Στο επάνω επίπεδο του αιθρίου βρίσκονται μερικές από τις συνολικά πέντε συνεδριακές αίθουσες του ξενοδοχείου που διαθέτουν φυσικό φωτισμό. Οι αίθουσες αυτές αποδείχτηκαν ιδιαίτερα περιζήτητες ήδη από το ξεκίνημα του Stratos Vassilikos και προσελκύουν μεγάλο αριθμό εκδηλώσεις. Εξυπηρετούν συνέδρια και συγκεντρώσεις από 20 μέχρι πάνω από 300 άτομα και διαθέτουν σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και τους αναγκαίους συνοδευτικούς χώρους.

Στο επάνω επίπεδο του αιθρίου βρίσκεται εξάλλου το Business Center με δύο θέσεις εργασίας καθώς και ένα παραδοσιακό μπαρμπέρικο, το οποίο προσφέρει δωρεάν ξύρισμα στους ενοίκους του ξενοδοχείου. Επίσης δωρεάν είναι η χρήση του μικρού Fitness Center με όργανα γυμναστικής, σάουνα, χαμάμ και υδρομασάζ που βρίσκεται στον υπόγειο χώρο του ξενοδοχείου.

Ατμόσφαιρα πλήρους ηρεμίας και χαλάρωσης εκπέμπουν τα συνολικά 88 δωμάτια και σουίτες του Stratos Vassilikos, χάρη στην εξαιρετική ηχομόνωση, τον ατομικά ρυθμιζόμενο κλιματισμό και τους χρωματικούς τόνους της διακόσμησης. Παρέχουν μια μεγάλη γκάμα από ανέσεις όπως λ.χ. πρέσα σιδερώματος, χρηματοκιβώτιο και minibar, καθώς και μια σειρά από δωρεάν παροχές όπως το σετ τσαγιού και καφέ, η ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο και η διαδραστική τηλεόραση με τη κονσόλα της Sony PlayStation για ηλεκτρονικά παιχνίδια. Από τα άνετα μπάνια δεν λείπουν τα καλλυντικά, το σεσουάρ και η τηλεφωνική συσκευή.

Η επιλογή καταλύματος περιλαμβάνει δωμάτια για μη καπνίζοντες καθώς και ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες. Η υπηρεσία δωματίου λειτουργεί σε 24ωρη βάση για την προσφορά ποτών και γευμάτων.

Τις περισσότερες ανέσεις παρέχουν οι τέσσερις Master Suites του ξενοδοχείου. Καθεμιά αποτελείται από ένα μεγάλο ενιαίο χώρο με άνετο καθιστικό και γραφείο και διαθέτει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακά μπάνιο με πέτρινη επένδυση στους τοίχους, διπλή μπανιέρα υδρομασάζ, δύο νιπτήρες και ζυγαριά.

Με τη λειτουργία του Stratos Vassilikos εμπλουτίστηκε ο ξενοδοχειακός χάρτης της Αθήνας με μια εξαιρετική μονάδα φιλοξενίας. Ο μεγάλος αριθμός πιστών πελατών δικαιώνει την προσήλωση του Stratos Vassilikos στο εγκάρδιο σέρβις και το αληθινό χαμόγελο καθώς και τον προσανατολισμό της Airotel στην καινοτομία και τη συνεχή αναβάθμιση των μονάδων της.

Stratos Vassilikos Hotel
Μιχαλακοπούλου 114, 115 27 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 7706611 Fax: (+30) 210 7708137

E-mail: info@airotel.gr

url : www.airotel.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024