Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςPresentationPlaisioPro.gr: Γιατί η ψηφιακή αναβάθμιση της επιχείρησης του Τουρισμού ξεκινά από εδώ
Presentation

PlaisioPro.gr: Γιατί η ψηφιακή αναβάθμιση της επιχείρησης του Τουρισμού ξεκινά από εδώ

Smart Hotel Room

Μια μοναδική πρόταση για τη σύγχρονη επιχείρηση στον κλάδο της φιλοξενίας που επιχειρεί την ψηφιακή μεταμόρφωση έχει η Πλαίσιο Computers

Η μετάβαση στην νέα, ψηφιακή εποχή τείνει να επηρεάζει όλο και περισσότερο την καθημερινότητά μας. Κάθε πτυχή της ζωής μας φαίνεται να διευκολύνεται όλο και περισσότερο από «έξυπνα» συστήματα που προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και ατέλειωτες ευκαιρίες ψυχαγωγίας κι επικοινωνίας. Η τεχνολογία AI αναπτύσσεται ταχύτατα, η ηλεκτροκίνηση κερδίζει διαρκώς έδαφος, το σπίτι και η επιχείρηση γίνονται όλο και πιο «smart».

Ο ξενοδοχειακός τομέας δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός παιχνιδιού. Από την online κράτηση και το αυτόματο check in μέχρι τη χρήση βοηθών robot και smart συσκευών σε κάθε χώρο, το ξενοδοχείο του μέλλοντος έχει όλες τις υποδομές για να δημιουργήσει ένα μοναδικό ταξίδι για κάθε επισκέπτη αλλά και να συγκεντρώσει, με τον καιρό, πολύτιμες πληροφορίες για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους ώστε να βελτιώνει διαρκώς την εμπειρία των πελατών του.

Μάλιστα, όλη αυτή η ευκολία δεν επηρεάζει μονάχα την εμπειρία των επισκεπτών, αλλά και εκείνη του προσωπικού της επιχείρησης. Ακόμα παρέχει επιπλέον οφέλη που εστιάζουν στην εξοικονόμηση. Κι αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να πείσουν έναν σύγχρονο ξενοδόχο να κάνει το επόμενο βήμα στην νέα, ψηφιακή εποχή, τότε η ίδια η αγορά θα το κάνει γιατί, πολύ απλά, ο σύγχρονος επισκέπτης που αναζητά άνεση, ευκολία και μια στρωτή εμπειρία, ήδη αναζητά ξενοδοχεία που έχουν ολοκληρώσει τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Μια μοναδική πρόταση για τη σύγχρονη επιχείρηση στον κλάδο της φιλοξενίας που επιχειρεί την ψηφιακή μεταμόρφωση έχει η Πλαίσιο Computers. Αποδεικνύοντας την κομβική της θέση και στον τομέα του Τουρισμού, παρουσιάζει την πλατφόρμα Πλαίσιο PRO, που αποτελεί έναν δίαυλο επικοινωνίας με τις επιχειρήσεις/ το ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, Plaisiopro.gr. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι το φιλικό και απόλυτα προσωποποιημένο περιβάλλον πλοήγησης/περιήγησης, μιας και κάθε χρήστης αποκτά πρόσβαση εισάγοντας/συνδέεται με τους δικούς του προσωπικούς κωδικούς και βλέπει λύσεις tailor made για την επιχείρησή του.

Μέσα στο Πλαίσιο PRO κάθε επαγγελματίας ξενοδόχος μπορεί να σχεδιάσει με λεπτομέρεια το μέλλον της δικής του επιχείρησης, επιλέγοντας μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων (πάνω από 28000 κωδικοί) σε ειδικές τιμές. Ακόμα μπορεί να επωφεληθεί από αποκλειστικές προσφορές σε προϊόντα που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις του κλάδου, καθώς επίσης και από ευέλικτους τρόπους πληρωμής, όπως εξατομικευμένο πρόγραμμα πίστωσης με άμεση έγκριση και χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή το online Πρόγραμμα Χρηματοδότησης «Μήνα – Μήνα». Μέσα στο site υπάρχει διαθέσιμη όλη η απαραίτητη πληροφορία, αλλά και συντομεύσεις που επιταχύνουν τις διαδικασίες και διευκολύνουν τον πελάτη ξενοδόχο στην απόφαση και την ολοκλήρωση της αγοράς, χωρίς να περιμένει και χωρίς να χρειαστεί η φυσική του παρουσία σε κατάστημα. Για παράδειγμα μπορεί να κάνει αγορά με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ ή αίτηση σε πρόγραμμα χρηματοδότησης με λίγα κλικ, από όπου κι αν βρίσκεται, κερδίζοντας χρόνο.

Η πολυτέλεια της smart φιλοξενίας, μέσα από τη χρήση έξυπνου φωτισμού, αυτόματων κλειδαριών, voice assistants & WiFi 6 γίνεται παιχνιδάκι, αναβαθμίζοντας το Smart Guest Experience, ακόμα και στις τάξεις των πιο απαιτητικών πελατών! Η προηγμένη οπτικοακουστική τεχνολογία επιτυγχάνεται εύκολα με κορυφαίες τηλεοράσεις και συστήματα ήχου που απογειώνουν την εμπειρία θέασης των επισκεπτών εντός των δωματίων. Με τις απαραίτητες μικροσυσκευές και τις ανέσεις που αυτές παρέχουν οι επισκέπτες νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Κι επειδή οι οικογένειες συνεχίζουν να αποτελούν πελάτες -πρόκληση, στο Πλαίσιο PRO υπάρχουν μοναδικές προτάσεις ψυχαγωγίας εντός και εκτός του ξενοδοχείου, αξιοποιώντας τόσο την ηλεκτροκίνηση, που αποτελεί μία από τις πιο σπουδαίες επενδύσεις στις μέρες μας, όσο και τη δημιουργική απασχόληση. Και οι ανέσεις δεν τελειώνουν εδώ, αφού το Πλαίσιο διαθέτει και μια πληθώρα προϊόντων για τον σχεδιασμό υπερσύγχρονων δωματίων και lobby, αλλά και κομψών & πρακτικών business corners, που πλέον οφείλει να διαθέτει κάθε σύγχρονο ξενοδοχείο.

Στην αναζήτηση των λύσεων που θα αναβαθμίσουν ψηφιακά την επιχείρηση, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τη δική του ομάδα εξυπηρέτησης, που έχει εκπαιδευτεί ώστε να προσφέρει συμβουλές για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και των υπηρεσιών κάθε επιχείρησης του Τουρισμού , γνωρίζοντας καλά το προφίλ, τους στόχους και τις ιδιαιτερότητές της.

Κι επειδή οι ανάγκες των επιχειρήσεων σχετίζονται άμεσα και με την παράδοση των παραγγελιών, αξίζει να αναφερθεί ότι η Πλαίσιο έχει φροντίσει να δώσει επιλογές και σε αυτό το κομμάτι. Παρέχοντας άμεση & αξιόπιστη παράδοση μέσα σε 24ώρες, δυνατότητα επιλογής πρωινής ή απογευματινής παράδοσης μεταξύ 17.00-22.00 (για την ώρα σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη), υπηρεσία live tracking με δίωρο παράθυρο παράδοσης και αποστολή ειδοποίησης 30 λεπτά πριν την άφιξη στο χώρο του πελάτη, η επιχείρηση διευκολύνεται στον προγραμματισμό της και δεν χάνει ούτε λεπτό.

Αξιοποιώντας επιπλέον εργαλεία που διαθέτει το PlaisioPro η επιχείρηση στην φιλοξενία στην καλύτερη οργάνωση των προμηθειών και τον εξορθολογισμό των εξόδων της. Ο επαγγελματίας μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση στην ιστορικότητα των παραγγελιών του, να δει τις στατιστικές αναλύσεις των αγορών που έχουν γίνει, να επιλέξει την εφαρμογή επιπέδων εγκρίσεων για αποτελεσματικό έλεγχο των κέντρων κόστους και να κάνει γρήγορα την παραγγελία σε κινήσιμα είδη μέσα από έτοιμες φόρμες.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ψηφιακή αναβάθμιση για την επιχείρηση του Τουρισμού και κάνοντας χρήση των business προνομίων και εργαλείων του Plaisiopro.gr, μπορεί κανείς να πει ότι η Πλαίσιο Computers έχει δημιουργήσει έναν αξιόπιστο και έγκυρο ψηφιακό σύμμαχο ικανό να την οδηγήσει στο Μέλλον, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει μια ολιστική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτησης για κάθε επισκέπτη.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024