Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςPresentationΠλαισιοPRO: Λύσεις για αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής & εξοικονόμηση στην έκθεση XENIA 2023
Τεχνολογία

ΠλαισιοPRO: Λύσεις για αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής & εξοικονόμηση στην έκθεση XENIA 2023

Το Πλαίσιο προσφέρει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και ξεχωρίζει στην έκθεση Xenia 2023, ενισχύοντας τον τομέα φιλοξενίας με καινοτόμες προτάσεις.

Με ένα τεχνολογικά προηγμένο περίπτερο & προσφορές σε βασικά είδη εξοπλισμού για το ξενοδοχείο, το ενοικιαζόμενο & το Airbnb διαμέρισμα, η Πλαίσιο έδωσε για ακόμα μια χρονιά δυναμικό “παρών” στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Οι επισκέπτες του πλαισιοPRO περίπτερου είχαν τη δυνατότητα να συναντήσουν από κοντά τους #plaisiopeople και να δουν Hospitality Upgrade Solutions που φέρνουν την τεχνολογία του “αύριο”, στο ξενοδοχείο του “σήμερα”.

Το περίπτερο ήταν χωρισμένο σε ενότητες- premium λύσεις που αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής του επισκέπτη κι ανανεώνουν την εικόνα του καταλύματος:

  1. Hospitality Robots, που βελτιώνουν το Guest Experience, τραβούν τα βλέμματα και απαλλάσσουν το προσωπικό από βαριές εργασίες.
  2. Λύσεις Ηλεκτροκίνησης, που προσελκύουν Eco – Friendly Travellers, περιορίζουν τα κόστη των μετακινήσεων και αυξάνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, δημιουργώντας νέες πηγές εσόδων.
  3. Digital Signage για ενίσχυση του branding της επιχείρησης, ισχυρή αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες και προώθηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
  4. Hotel TVs για ψυχαγωγία σε όλους τους χώρους & δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης.
  5. Kitchen Essentials που κάνουν τους ταξιδιώτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, να ετοιμάζουν & να απολαμβάνουν το πρωινό τους, αλλά και λαχταριστά γεύματα και σνακ ό,τι ώρα θέλουν.
  6. Room Tech Amenities με cutting – edge τεχνολογίες που δημιουργούν ιδανικό κλίμα, και άνετη, φιλική ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην μείωση της κατανάλωσης και του κόστους ενέργειας.
  7. Νέες επαγγελματικές σειρές μηχανών καφέ για room service level up.

Επαγγελματική εξυπηρέτηση & αποκλειστικές προσφορές
Στα highlights της έκθεσης ήταν η παρουσίαση των πλαίσιοPRO υπηρεσιών & εργαλείων που εμπιστεύονται & χρησιμοποιούν καθημερινά πάνω από 400.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς τους διευκολύνουν σε όλα τα στάδια της παραγγελίας, από την απόφαση αγοράς μέχρι την after sale υποστήριξη.

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες κλάδου της Φιλοξενίας μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων που εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες hoteling κατηγορίες, απολαμβάνοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση από business ομάδες και ειδικούς όρους συνεργασίας για άνεση & ευελιξία σε κάθε αγορά. Ακόμα, επωφελούνται από υπηρεσίες υποστήριξης που -μεταξύ άλλων- εξασφαλίζουν αξιόπιστη παράδοση και επαγγελματικό tech support.

Επιπλέον έχουν στη διάθεσή τους το plaisiopro.gr, την online πλατφόρμα αγορών που έχει δημιουργήσει η Πλαίσιο αποκλειστικά για επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Κάνοντας log- in αποκτούν πρόσβαση σε 887+ brands & 28.000 προϊόντα με τις δικές τους εταιρικές τιμές & αποκλειστικές προσφορές για extra όφελος, έτοιμες λίστες αγορών για μείωση του χρόνου παραγγελίας, στατιστικές αναλύσεις αγορών & επίπεδα εγκρίσεων για καλύτερη οργάνωση και πλήρη έλεγχο των εξόδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτήν την περίοδο τόσο μέσα στο plaisiopro.gr όσο για τηλεφωνικές παραγγελίες ισχύουν προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του κλάδου. Ανακαλύψτε τις, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.plaisio-cdn.gr/b2b/Promo/20231212-Xenia-Offers/20231212_Xenia_B2C.html

Μέσα από τη συμμετοχή της στην Xenia 2023, η Πλαίσιο απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι παραμένει δίπλα στον επαγγελματία του Τουρισμού, συστήνοντας λύσεις που αποτελούν συνώνυμο της καινοτομίας και συνεισφέρουν αποτελεσματικά στον εκσυγχρονισμό & την ανάπτυξη της επιχείρησής του.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024