Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣημαντική διάκριση για το Cactus Royal Spa & Resort – Βραβεύτηκε από το Tripadvisor
Ξενοδοχεία

Σημαντική διάκριση για το Cactus Royal Spa & Resort – Βραβεύτηκε από το Tripadvisor

Το Cactus Royal αναγνωρίστηκε μεταξύ των καλύτερων στην Ελλάδα, xάρη στις εξαιρετικές κριτικές και στις αξιολογήσεις των επισκεπτών.

Το Cactus Royal Spa & Resort έχει αναγνωριστεί από το Tripadvisor ως το «2023 Travelers’ Choice Best of the Best για το All Inclusive Hotel», με κατάταξη 5/10. Τα βραβεία τιμούν τους αγαπημένους προορισμούς των ταξιδιωτών, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πράγματα που πρέπει να κάνετε και πέρα από αυτό, με βάση τις κριτικές και τις απόψεις που συλλέχθηκαν από ταξιδιώτες και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο στο Tripadvisor για μια περίοδο 12 μηνών. Οι νικητές των βραβείων Best of the Best συγκαταλέγονται στο κορυφαίο 1% των καταχωρίσεων στο Tripadvisor, ξεχωρίζοντας τους ως τα αγαπημένα των ταξιδιωτών για το 2023.

→ Tripadvisor: Τι αναζητούν οι εποχιακοί ταξιδιώτες για το καλοκαίρι του 2023

«Συγχαρητήρια στους νικητές του Tripadvisor Travelers’ Choice Best of the Best 2023», δήλωσε ο John Boris, Chief Growth Officer στο Tripadvisor. «Η αναζωπύρωση των ταξιδιών που είδαμε τον περασμένο χρόνο ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό. Η κατάταξη μεταξύ των Καλύτερων των Καλύτερων δείχνει ότι προσφέρατε υποδειγματικές εμπειρίες σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη σημασία: τους καλεσμένους σας. Με τις μεταβαλλόμενες προσδοκίες, τις συνεχείς ελλείψεις εργατικού δυναμικού και το αυξανόμενο κόστος, αυτό δεν είναι εύκολο κατόρθωμα και εντυπωσιάζομαι συνεχώς με την ανθεκτικότητα και την ικανότητα προσαρμογής του κλάδου της φιλοξενίας. Μπράβο για άλλη μια επιτυχημένη χρονιά», πρόσθεσε με ενθουσιασμό.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023