Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑπό την 1η Ιουνίου η Minoan Lines «σαλπάρει» για τις Κυκλάδες
Θαλάσσιες Μεταφορές

Από την 1η Ιουνίου η Minoan Lines «σαλπάρει» για τις Κυκλάδες

Το πολυτελές High-speed Catamaran Santorini Palace ταξιδεύει στα πιο δημοφιλή Κυκλαδονήσια, από το λιμάνι του Πειραιά και του Ηρακλείου Κρήτης.

Η Minoan Lines αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών και τους ταξιδέυει στις Κυκλάδες. Από την Πέμπτη 1η Ιουνίου, το πολυτελές High-speed Catamaran Santorini Palace της εταιρείας, «ταξιδεύει» προς Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Σύρο και Νάξο, από το λιμάνι του Πειραιά και του Ηρακλείου Κρήτης, με δρομολόγια που ξεκινούν στις 9 το πρωί.

«Γιατί στη Minoan Lines, το ταξίδι ξεκινά από την πρώτη στιγμή που το σκέφτεσαι… και συνεχίζεται στο εσωτερικό του High-speed Catamaran Santorini Palace, είτε ταξιδεύετε στις άνετες οικονομικές ή premium θέσεις αεροπορικού τύπου, είτε επιλέξετε το πολυτελές VIP Lounge, με εργονομικά καθίσματα και μεγάλα τραπέζια κάτω από έναν εντυπωσιακό γυάλινο θόλο που σας μεταφέρει τη ζεστασιά και το φως του ουρανού. Άνεση, πολυτέλεια και ποιοτικές υπηρεσίες εν πλω συνδυάζονται με τη φιλοξενία και την ευγένεια του προσωπικού του πλοίου για να σας ταξιδέψουν με ταχύτητα και ασφάλεια στο «κυκλαδίτικο μπλε» που θα χρωματίσει το καλοκαίρι σας», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024