Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΜείωση του κύκλου εργασιών για την Olympic Catering

Μείωση του κύκλου εργασιών για την Olympic Catering

Αναφορικά με τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου της τρέχουσας χρήσης, η διοίκηση της Olympic Catering δήλωσε ότι εκτιμά ότι αυτά κινούνται στα πλαίσια των προβλέψεων του επιχειρηματικού σχεδίου, παρά τη […]

Αναφορικά με τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου της τρέχουσας χρήσης, η διοίκηση της Olympic Catering δήλωσε ότι<...> εκτιμά ότι αυτά κινούνται στα πλαίσια των προβλέψεων του επιχειρηματικού σχεδίου, παρά τη συγκυριακή μείωση του κύκλου εργασιών ο οποίος ανήλθε σε 17,6 εκατ. ευρώ έναντι 19,7 εκατ. ευρώ το 2002.

Η εξέλιξη αυτή είναι απόρροια, αφενός της διακοπής των συμβάσεων νοσηλευτικού catering η οποία αποτέλεσε απόφαση της νέας διοίκησης- και αφετέρου της συγκυριακής μείωσης της αεροπορικής επιβατικής κίνησης λόγω του πολέμου στο Ιράκ αλλά και της εμφάνισης του ιού της άτυπης πνευμονίας. Αντίθετα η κερδοφορία σε προ αποσβέσεων επίπεδο αναμένεται να διαμορφωθεί στα 1,7 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 3,1 εκατ. ευρώ στην αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του μηνός Ιουλίου, η επιβατική κίνηση έχει εξομαλυνθεί, ενώ τα στοιχεία των κρατήσεων για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο είναι θετικά. Αξίζει να σημειωθούν τα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά στοιχεία των πωλήσεων των κυλικείων της εταιρίας στα αεροδρόμια, μετά τη πρόσφατη ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση τους, στοιχείο το οποίο αναμένεται να επηρεάσει θετικά τη κερδοφορία της. Τέλος η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά, ότι ο στόχος για επίτευξη στη χρήση του 2003 κερδοφορίας προ φόρων ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών ύψους 11,9 εκατ. ευρώ το 2002, είναι πραγματοποιήσιμος και υποστηρίζεται από τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024