Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαTaste Greece: Μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο Atlantica Imperial Resort
Ξενοδοχεία

Taste Greece: Μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο Atlantica Imperial Resort

  • Taste Greece

Το Atlantica Imperial Resort παρουσιάζει το “Taste Greece”: Ένα γαστρονομικό ταξίδι με κορυφαίους Έλληνες σεφ σε βραβευμένα εστιατόρια.

Αυτό τον Σεπτέμβριο, το Atlantica Imperial Resort διοργανώνει για πρώτη φορά ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα με τίτλο «Taste Greece». Σε συνεργασία με τους καταξιωμένους σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη και Παναγιώτη Τζιουρτζιουμή, το Atlantica Imperial Resort υπόσχεται 2 ξεχωριστές βραδιές από ασύγκριτες εμπειρίες, εκεί όπου η γαστρονομία μεταμορφώνεται σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεύσης.

Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας ιστορίας γεύσεων από όλη την Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα βραβευμένα εστιατόρια του Atlantica Imperial Resort, Mylos και Blue Bay Fine Dining. Πρωτοπόροι της υψηλής γαστρονομίας θα βρίσκονται εκεί, δημιουργώντας μενού που υπόσχονται ένα γαστρονομικό ταξίδι σε μέρη από κάθε γωνιά της Ελλάδας, χαρίζοντας μια εικόνα των γεύσεων κάθε περιοχής.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα μενού ενός κορυφαίου εστιατορίου της Ελλάδος από τον ταλαντούχο σεφ, Αλέξανδρο Τσιοτίνη, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin του εστιατορίου CTC, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο Blue Bay Fine Dining για μια αξέχαστη εμπειρία.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, στο εστιατόριο Mylos θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Τζιουρτζιουμής, Head of Culinary-New Concepts της Temes και menu development του εστιατορίου Μπαρμπούνι, για ένα βράδυ με ένα μενού με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024