Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Hilton εισέρχεται στο κλάδο των οικονομικών ξενοδοχείων στη Τουρκία
Σημαντική δυναμική στην ανάπτυξη της Hilton στην Τουρκία

Η Hilton εισέρχεται στο κλάδο των οικονομικών ξενοδοχείων στη Τουρκία

Η Hilton Worldwide εισέρχεται στη αγορά των "οικονομικών" ξενοδοχείων στην Τουρκία, χρησιμοποιώντας την επωνυμία Hampton by Hilton.

Η Hilton Worldwide ανακοίνωσε την υπογραφή δύο νέων ξενοδοχείων στις τουρκικές πόλεις Ντιγιαρμπακίρ και Ορντού. Ο κ. Michael Collini, αντιπρόεδρος της εταιρείας και υπεύθυνος της ανάπτυξης στην Τουρκία, τη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη, δήλωσε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου, όπου και έγινε γνωστή η συμφωνία, ότι “η Τουρκία είναι μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη χώρα, η οποία ενθάρρυνε την απόφασή μας. Μάλιστα υπάρχει έλλειψη από οικονομικά ξενοδοχεία στην Τουρκία”. Η εταιρεία διαβλέπει σημαντική δυναμική στην ανάπτυξή της στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, και σήμερα αριθμεί περισσότερα από 18 ξενοδοχεία υπό ανάπτυξη. Τα δύο νέα ξενοδοχεία θα είναι τα Hilton Garden Inn Diyarbakir και Hampton by Hilton Ordu -που θα αποτελέσουν και ονόματα-κλειδιά στην ανάπτυξη του χαρτοφυλάκιου της Worldwide διεθνώς.

Το Hilton Garden Inn Diyarbakir αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2012 και βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Η πόλη βρίσκεται στην νοτιοανατολική Τουρκία, σε στρατηγική θέση, στην είσοδο προς τη Συρία και το Ιράκ. Το Ντιγιαρμπακίρ είναι ένας ανερχόμενος δημοφιλής τουριστικός προορισμός, λόγω της μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής των κτιρίων, αλλά και ένας αναδυόμενος τόπος εγκατάστασης επιχειρήσεων. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει 180 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, 24ωρο επιχειρηματικό κέντρο και δωρεάν, υψηλής ταχύτητας Wi-Fi πρόσβαση στο Internet σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, lobby bar, εστιατόριο, πολυ-λειτουργικό χώρο συσκέψεων, επιχειρηματικό κέντρο, γυμναστήριο και εξωτερική πισίνα.

Το ξενοδοχείο Hampton by Hilton Ordu πρόκειται να ανοίξει τον χειμώνα του 2011 και βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία της πόλης. Το Ορντού είναι μια παράκτια πόλη στη Μαύρη Θάλασσα, δημοφιλής τόσο σε τουρίστες όσο και σε επιχειρηματίες επισκέπτες. Το νέο ξενοδοχείο επωφελείται από την εύκολη πρόσβαση στους κέντρα διασκέδασης της πόλης, ενώ είναι κοντά στην παραλία. Θα προσφέρει 76 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, αίθουσα πρωινού, πολυλειτουργικό χώρο συνάντησης και εξωτερική πισίνα, καθώς και δωρεάν υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024