Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Starwood Hotels & Resorts λανσάρει το StarMeeting Concierge

Η Starwood Hotels & Resorts λανσάρει το StarMeeting Concierge

H Starwood Hotels & Resorts προωθεί μια νέα υπηρεσία για Εκδηλώσεις και Συνέδρια – το StarMeeting Concierge. Για κάθε εκδήλωση, τα ξενοδοχεία παρέχουν πλέον ένα γραφείο υποδοχής προορισμένο για τον […]

H Starwood Hotels & Resorts προωθεί μια νέα υπηρεσία για Εκδηλώσεις και Συνέδρια – το StarMeeting Concierge<...>. Για κάθε εκδήλωση, τα ξενοδοχεία παρέχουν πλέον ένα γραφείο υποδοχής προορισμένο για τον Διοργανωτή του συνεδρίου, το οποίο λειτουργεί ως μόνιμο σημείο επαφής, και από το οποίο καλωσορίζονται οι σύνεδροι, δίδονται οι απαραίτητες εξηγήσεις για τον τεχνολογικό εξοπλισμό και παρέχονται όλες οι πληροφορίες και κάθε βοήθεια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Οι συνεδριακοί χώροι στα ξενοδοχεία παρέχουν ένα γραφείο σε εμφανές σημείο για το StarMeeting Concierge ενώ δίδεται στους Διοργανωτές μια επαγγελματική κάρτα με την φωτογραφία του concierge ούτως ώστε να τον αναγνωρίζουν εξ όψεως, σε έναν χώρο όπου μπορεί να πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τον πελάτη.

Οι υπεύθυνοι των StarMeeting Concierge στα Ξενοδοχεία ΕΑΜΕ (Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή) ανήκουν ήδη σε τμήματα δεξιώσεων ή εκδηλώσεων, και αυτή η νέα τους αρμοδιότητα τους επιτρέπει περισσότερη επικοινωνία με τους πελάτες και δίνει την δυνατότητα να εντοπιστούν οι διαδικασίες που απαιτούν βελτίωση και ενδεχομένως να δημιουργηθούν νέες υπηρεσίες στα πλαίσια του συνεδριακού προϊόντος της Starwood.

Η νέα αυτή υπηρεσία, που εφαρμόστηκε δοκιμαστικά σε ξενοδοχεία στο Heathrow, την Φρανκφούρτη και την Μαδρίτη από τον Μάιο του 2004, έτυχε εξαιρετικής υποδοχής και θετικών σχόλιων από τους πελάτες και τους πράκτορες. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε στην Βόρειο Αμερική και βρίσκεται στην διαδικασίας εισαγωγής στα ξενοδοχεία της Starwood στην Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση, όπου ήδη λειτουργεί σε 60 ξενοδοχεία. Τα StarMeetings Concierge είναι διαθέσιμα στις αλυσίδες Sheraton, Westin, Sheraton Four Points, the Luxury Collection και St Regis της Starwood.

Ο Robyn Pratt, Υποδιευθυντής και Master Black Belt, Six Sigma – της περιφέρειας EAME, δήλωσε: “Η παροχή μιας συνεπούς διαδικασίας για τους πελάτες συνεδρίων, η οποία να είναι η ίδια στα σημαντικότερα ξενοδοχεία που προσφέρονται για συνέδρια, αποτελεί κάτι που αναζητούσαν οι πελάτες μας, όπως φαίνεται και από την έρευνα Meeting Planner. Είναι εξαιρετική η αξία που προστίθεται σε κάθε διοργάνωση όταν υπάρχει ένας concierge επιφορτισμένος να καλωσορίσει τους συμμετέχοντες, να δώσει εξηγήσεις για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και να προσφέρει βοήθεια στις όποιες ανάγκες”

Η ιδέα του StarMeeting Concierge είναι αποτέλεσμα ενός εγχειρήματος Six Sigma – το εργαλείο αλλαγής του τρόπου διαχείρισης που χρησιμοποιείται από την Starwood παγκοσμίως. Χρησιμοποιώντας τα σχόλια των πελατών και των συνεργατών της, διαφάνηκε η ανάγκη για τα ξενοδοχεία της Starwood να προσφέρουν μια τέτοια υπηρεσία, και αυτό ώθησε την εταιρεία να αναθεωρήσει όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με τα συνέδρια, από την κράτηση μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024