Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Starwood πουλά τέσσερα ξενοδοχεία

Η Starwood πουλά τέσσερα ξενοδοχεία

Η εταιρία Starwood Hotels & Resorts Worldwide ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει τέσσερα ξενοδοχεία και το 51%ενός ημιτελούς ακόμα ξενοδοχείου στο Costa Smeralda της Σαρδηνίας στην εταιρία Colony Capital που εδρεύει […]

Η εταιρία Starwood Hotels & Resorts Worldwide ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει τέσσερα ξενοδοχεία και το 51%<...>ενός ημιτελούς ακόμα ξενοδοχείου στο Costa Smeralda της Σαρδηνίας στην εταιρία Colony Capital που εδρεύει στο Λος Aντζελες, αντί 310 εκατ. δολαρίων.

Τα τέσσερα ξενοδοχεία είναι τα Cala di Volpe, Pitrizza, Romazzino, και Cervo Hotel & Conference Center, και όπως ανακοίνωσε η εταιρία τα έσοδα από την πώλησή τους, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο τετράμηνο του έτους, θα ξεπληρώσουν το χρέος που έχει η Starwood.

Υπενθυμίζουμε ότι η Starwood είχε ανακοινώσει ότι θα πουλήσει άλλο ένα μέλος του CIGA portfolio, το ξενοδοχείο Principe di Savoia, το οποίο βρίσκεται στο Μιλάνο της Ιταλίας, στην εταιρία Dorchester Group που έχει την έδρα της στο Λονδίνο, αντί 300 εκατ. δολαρίων.

Τα έσοδα που θα ξεπεράσουν τα 500 εκατ. δολάρια, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Starwood, δεν θα είναι αρκετά ώστε να ισορροπούν την “ιδιαίτερη άσχημη κατάσταση” στον ξενοδοχειακό κλάδο που έχει δημιουργηθεί από τον πόλεμο στο Ιράκ. Επίσης, η εταιρία έχει μειώσει τις προσδοκίες της για τα έσοδα της αυτή την χρονιά.

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να δίνει συμβουλές μέχρι να μπορέσει να προσδιορίσει με πιο ακρίβεια την επίδραση που θα έχει στην επιχείρηση ο πόλεμος του Ιράκ, όπως επίσης, και την χρονική στιγμή της οικονομικής ανάκαμψης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024