Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαKalimera Breakfast στο ξενοδοχείο Atlantica Club Aegean Blue
Μεγαλύτερη η ανταπόκριση για τη φέτα, το μανούρι, τα ψιμύθια, την μπουγάτσα και τις ελιές

Kalimera Breakfast στο ξενοδοχείο Atlantica Club Aegean Blue

Θετική ήταν η ανταπόκριση των πελατών στην εισαγωγή του προγράμματος "Kalimera Breakfast" στο μενού του ξενοδοχείου Atlantica Club Aegean Blue στη Ρόδο.

Μία νέα πρόταση πρωινού με την ονομασία “Kalimera Breakfast”, το οποίο θα φέρει την ελληνική σφραγίδα και θα προωθεί τον προορισμό Ελλάδα στο διεθνές πελατολόγιο των τουριστικών επιχειρήσεων βρέθηκε στο επίκεντρο του συνεδρίου για την εγχώρια γαστρονομία. Το συνέδριο αυτό αποτέλεσε το 1ο Εθνικό Συνέδριο Γαστρονομίας “Kalimera Breakfast”, το οποίο διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος στις 5 Φεβρουαρίου 2011, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης για την Τροφοδοσία και τον Εξοπλισμό Ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης HORECA 2011.

Η πολλαπλή χρησιμότητα του προγράμματος “Καλημέρα Breakfast” υπηρετεί την ανάγκη να αγοράζουμε ελληνικά και αποτελεί ένα σήμα, ένα προϊόν, το οποίο πρέπει να επικρατήσει και να καθιερωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα με την συνεργασία των μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και των επαγγελματιών των επισιτιστικών επαγγελμάτων – ξενοδοχείων, εστιατορίων, catering ή οποιουδήποτε άλλου σημείου της μαζικής εστίασης.

Το ξενοδοχείο Atlantica Club Aegean Blue, στην προσπάθειά του να στηρίξει και να προωθήσει τις ελληνικές, αλλά και ροδίτικες γεύσεις, όπως επίσης και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας μέσω της κατανάλωσης τοπικών προϊόντων “υιοθέτησε” την εξαιρετική πρόταση πρωινού Κalimera Breakfast, ενός πρωινού που συμπεριλαμβάνει τοπικές γεύσεις και παραδοσιακές ελληνικές συνταγές πρωινού και ταυτόχρονα αποτελεί και ένα προϊόν που προσφέρεται για τη διαφοροποίηση και ταυτοποίηση του προορισμού.

Η ανταπόκριση των πελατών του ξενοδοχείου στο “Kalimera Breakfast” είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά γνήσια ελληνικά προϊόντα από διαφορετικά μέρη της Ελλάδος. Τα προϊόντα που είχαν τη μεγαλύτερη ανταπόκριση ήταν η φέτα, το μανούρι, τα ψιμύθια, η μπουγάτσα και οι ελιές.

Η προσφορά τοπικών, παραδοσιακών προϊόντων αναδεικνύει και ενισχύει την τοπική παραγωγή της περιοχής και υποστηρίζει την εξαγωγή πολλών ελληνικών προϊόντων σε δεκάδες χώρες του εξωτερικού κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό ακριβώς το στοιχείο επιδιώκει να αξιοποιήσει το ξενοδοχείο Atlantica Club Aegean Blue με το πρόγραμμα “Καλημέρα Breakfast”, που στοχεύει στην ανάδειξη των ξεχωριστών, παραδοσιακών και ιδιαίτερων γεύσεων που υπάρχουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και την γνωριμία τους με τους ξένους επισκέπτες μέσα από το πρωινό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024