Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜέλος των Leading Hotels το Lindian Village Ρόδου

Μέλος των Leading Hotels το Lindian Village Ρόδου

Στην κορυφαία οικογένεια πολυτελών ξενοδοχείων Leading Hotels of the World (LHW) ανήκει πλέον το resort Lindian Village, στη Νότια Ρόδο. Το νησί της Ρόδου μπαίνει στο χάρτη των LHW, αποτελώντας […]

Στην κορυφαία οικογένεια πολυτελών ξενοδοχείων Leading Hotels of the World (LHW) ανήκει πλέον το resort Lindian Village, στη Νότια Ρόδο. Το νησί της Ρόδου μπαίνει στο χάρτη των LHW, αποτελώντας το νεότερο προορισμό<...>του Οργανισμού στην Ελλάδα.

Το Lindian Village είναι το 15ο μέλος του Δικτύου στη χώρα μας και η ένταξη του στο Δίκτυο των LHW δηλώνει την απόλυτη επιβεβαίωση για τις άρτιες υποδομές του και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει. Τα `The Leading Hotels of the World`, Ltd. είναι ο αναγνωρισμένου κύρους οργανισμός πολυτελούς φιλοξενίας που εκπροσωπεί σχεδόν 450 από τα καλύτερα ξενοδοχεία, θέρετρα και spa του κόσμου.

Η επιλογή του Lindian Village έγινε με την γνωστή, ιδιαιτέρως αυστηρή διαδικασία επιλογής των LHW, η οποία πραγματοποιείται κάτω από άκρα μυστικότητα, μετά την υποβολή αίτησης του κάθε ξενοδοχείου. Το Lindian Village, που ανήκει και διοικείται από την οικογένεια Σβυριάδη, είναι ένα από τα νεότερα και πολυτελέστερα θέρετρα διακοπών στο νησί της Ρόδου. Μπαίνοντας στον 4ο χρόνο πολύ επιτυχημένης λειτουργίας του, το Lindian Village προσφέρει στους φιλοξενούμενους του αξέχαστες εμπειρίες διακοπών.

Για τη φετινή χρονιά επεφύλαξε μια ακόμα μια καλοκαιρινή έκπληξη. Πιστό στην υπόσχεση του για …more lifestyle, δημιούργησε νέους, μοναδικούς χώρους διαμονής, υπηρετώντας τις επιθυμίες του ξεχωριστού του κοινού. Οι “Ottoman Gardens” είναι ένα νέο συγκρότημα σουιτών, που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει από 2 έως 8 άτομα. Ανατολίτικες …υπόνοιες το σκηνικό του πολυπολιτισμικού παρελθόντος της Ρόδου. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα μινιμαλιστικά άσπρο – μαύρο, ενώ την ίδια στιγμή τεράστια τούρκικα φανάρια σε ξεναγούν σε γωνιές και σε μεθούν στις μυρωδιές των εξωτικών μπουκέτων από ιβίσκους και φοίνικες. Πέτρινοι τοίχοι αγκαλιάζουν τους κήπους με τις ιδιωτικές πισίνες και δημιουργούν την εντυπωσιακή εικόνα μια κρυφής Εδέμ…

Επιπλέον, από φέτος στο Lindian Village οι αισθήσεις ζουν σε ανατολίτικο ραχάτι. Στο ανανεωμένο spa του resort η μαγεία της Ταϋλάνδης αποκαλύπτεται μέσα από αρώματα και περιποιήσεις, ομορφιάς, χαλάρωσης, ευεξίας. Έλαια της ανατολής απλώνονται από τα ταιλανδέζικα χέρια με τρόπο μοναδικό, γνήσιο. Ταϊλανδέζες θεραπεύτριες ποτισμένες με τη γνώση και τη μαεστρία της τέχνης του μασάζ της χώρας τους, προσφέρουν με δεξιοτεχνία, στιγμές απόλυτης αναζωογόνησης.

Τα μοναδικά προϊόντα περιποίησης Erno Lazlo, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στο Lindian Village. Επιπλέον λειτουργεί corner πώλησης όλων των προϊόντων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024