Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα γραφεία της Grecotel στη Ρωσία

Νέα γραφεία της Grecotel στη Ρωσία

Πρόσφατα έγιναν τα εγκαίνια του νέου γραφείου που άνοιξε η ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel στο κέντρο της Μόσχας, όπου παρεβρέθηκαν περίπου 200 από τα μεγαλύτερα ρώσικα ταξιδιωτικά γραφεία, μέλη της ρωσικής […]

Πρόσφατα έγιναν τα εγκαίνια του νέου γραφείου που άνοιξε η ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel στο κέντρο της Μόσχας, όπου<...> παρεβρέθηκαν περίπου 200 από τα μεγαλύτερα ρώσικα ταξιδιωτικά γραφεία, μέλη της ρωσικής κυβέρνησης, καθώς και ο Έλληνας Πρέσβης κ. Δημήτρης Παρασκευόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ρώσικη αγορά αποδεικνύεται ιδιαίτερα ισχυρή, καθώς παρουσιάζει συνεχώς αυξανόμενες τάσεις, ενώ το κέντρο βάρους εστιάζεται κυρίως σε ξενοδοχεία της Grecotel στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και την Κέρκυρα.

Ο προγραμματισμός για την ενίσχυση της συνεργασίας με τους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες ενόψει της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων φέτος στην Αθήνα, διοχετεύεται κυρίως στην Αττική, όπου εδράζονται 5 νέες ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου, αλλά και στην Πελοπόννησο, όπου η Grecotel θα λειτουργήσει 3 πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Κυλλήνη.

Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, μιλώντας στη τελετή των εγκαινίων τόνισε ότι, η Grecotel είναι η πρώτη ξενοδοχειακή εταιρεία που ανοίγει γραφείο στην Μόσχα, αναφέροντας παράλληλα ότι “μετά από 30 έτη δραστηριοποίησης του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη στον κλάδο της ξενοδοχίας, η ίδρυση γραφείου στη Μόσχα σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εταιρία. Ταυτόχρονα ενισχύουμε τη γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών. Πρέπει όμως να καταβληθούν άμεσα προσπάθειες ώστε ν` απλοποιηθούν οι διαδικασίες έκδοσης βίζας, όπως άλλωστε συμβαίνει σε χώρες όπως η Τουρκία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Πορτογαλία”.

Υπογραμμίζεται τέλος ότι ο κ. Δασκαλαντωνάκης είναι ο επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας για την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024