Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Ολυμπιακή Αεροπορία ενδέχεται να γλιτώσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Η Ολυμπιακή Αεροπορία ενδέχεται να γλιτώσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Ο εκπρόσωπος της αρμόδιας για τις μεταφορές επιτρόπου και αντιπροέδρου της Επιτροπής Loyola De Palacio, κληθείς να σχολιάσει πρόσφατο τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο επίκειται προσφυγή της Επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις κρατικές ενισχύσεις που έχουν καταβληθεί στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Ο εκπρόσωπος της αρμόδιας για τις μεταφορές επιτρόπου και αντιπροέδρου της Επιτροπής Loyola De Palacio, κληθείς να σχολιάσει πρόσφατο<...> τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο επίκειται προσφυγή της Επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις κρατικές ενισχύσεις που έχουν καταβληθεί στην Ολυμπιακή Αεροπορία, δήλωσε ότι προς το παρόν δεν τίθεται τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς βρίσκονται εν εξελίξει διαβουλεύσεις μεταξύ των ελληνικών αρχών και των αρμόδιων κοινοτικών υπηρεσιών για το θέμα.

Ο ίδιος εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η κατάσταση και το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Επιτροπής και εξήγησε ότι υπάρχουν σημεία που θα πρέπει να αποσαφηνιστούν και ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις πριν αποφασίσει η Επιτροπή τη διεξαγωγή επίσημης έρευνας τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, στο στόχαστρο της Επιτροπής βρίσκονται η προκαταβολή 130 εκατ. ευρώ26 εκατ. ευρώ που προήλθαν από την επιβολή του λεγόμενου `σπατόσημου`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024