Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα ξενοδοχεία ανοίγει η εταιρία Starwood

Νέα ξενοδοχεία ανοίγει η εταιρία Starwood

Περισσότερα από 70 νέα ξενοδοχεία θα ανοίξει μέσα στο 2005 και το 2006 η εταιρία `Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.`, σε επιλεγμένες τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο και συγκεκριμένα […]

Περισσότερα από 70 νέα ξενοδοχεία θα ανοίξει μέσα στο 2005 και το 2006 η εταιρία `Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.`, σε<...> επιλεγμένες τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο και συγκεκριμένα από το Μαρόκο μέχρι τις Μαλδίβες και από την Κίνα μέχρι την Χιλή. Μάλιστα, περίπου τα μισά από αυτά τα ξενοδοχεία θα βρίσκονται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, σηματοδοτώντας έτσι μία νέα, συναρπαστική περίοδο παγκόσμιας ανάπτυξης για τον ξενοδοχειακό όμιλο.

“Η αναπτυξιακή μας ορμή εξακολουθεί να είναι ισχυρή και έχουμε επικρατήσει στις περισσότερες ξενοδοχειακές μας συναλλαγές” δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Starwood κ. Steven J. Heyer. “Οι αλυσίδες W και St. Regis θεωρούνται ιδιαίτερα δημοφιλείς στην ξενοδοχειακή κοινότητα, ενώ η Westin, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή αλυσίδα μέσα στο 2004, αποτελεί ένα καταπληκτικό μέσο επέκτασης, που προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες στο εξωτερικό” πρόσθεσε ο κ. Heyer, τονίζοντας πως “η Sheraton αποτελεί την πιο διαδεδομένη αλυσίδα της κατηγορίας της και η διεθνής της παρουσία είναι εξαιρετικά ισχυρή, ιδιαίτερα στην Κίνα, η οποία αποτελεί και την πιο προσοδοφόρα ξενοδοχειακή αγορά παγκοσμίως”. Ακόμα, σημείωσε ότι “η αλυσίδα Four Points by Sheraton, η οποία προσφέρει και πιο μέτριες τιμές, ενδείκνυται για περαιτέρω ανάπτυξη τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στον υπόλοιπο χώρο και συνεχίζουμε την δυναμική επέκταση της αλυσίδας”.

Τέλος, να τονιστεί ότι η `Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc.` είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με περίπου 750 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες και 110.000 εργαζομένους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισης της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της, όπως οι St. Regis, Luxury Collection, Sheraton, Westin, Four Points, W καθώς και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024