Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Regency Entertainment Α.Ε.

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Regency Entertainment Α.Ε.

Την ανάθεση του ρόλου του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) της Regency Entertainment Α.Ε. στον κύριο Στέφανο Θεοδωρίδη ανακοίνωσε χτεςη BC Partners, ένα από τα μεγαλύτερα private equity funds της Ευρώπης και […]

Την ανάθεση του ρόλου του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) της Regency Entertainment Α.Ε. στον κύριο Στέφανο Θεοδωρίδη ανακοίνωσε χτες<...>η BC Partners, ένα από τα μεγαλύτερα private equity funds της Ευρώπης και ελέγχουσα εταιρία της Regency Entertainment Ψυχαγωγική & Τουριστική Α.Ε. [πρώην Hyatt Regency Ξενοδοχειακή & Τουριστική (Ελλάς) Α.Ε.].

Ο κύριος Θεοδωρίδης θα αντικαταστήσει την 1η Οκτωβρίου 2006 τον κύριο Γεώργιο Γαλανάκι, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη θέση του, μετά από υπερδωδεκαετή επιτυχή πορεία στην κορυφή της Hyatt Regency Ξενοδοχειακή και Τουριστική (Ελλάς) Α.Ε. Ο κύριος Γαλανάκις θα παραμείνει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Regency Entertainment Α.Ε.

Ο κύριος Θεοδωρίδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες Managers με διεθνή αναγνώριση και εμπειρία, προέρχεται από το γκρουπ Diageo, την μεγαλύτερη εταιρία ποτών στον κόσμο, στην οποία, τα τελευταία χρόνια, κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Αποστολή του θα είναι η διατήρηση της συνεχούς ανοδικής πορείας της εταιρίας και η στρατηγική ανάπτυξη της Regency Entertainment Α.Ε. στην Ελλάδα, τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και όπου αλλού κριθεί σκόπιμο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024